Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 kleine mango, geschild, pit verwijderd en in kleine blokjes 24 gekookte garnalen, gepeld en in stukjes 6 gekookte garnalen,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen - 6 grote garnalen - 1/2 teentje knoflook - Rasp van 1 limoen - Zout en peper - Kataifideeg (turkse supermarkt) Gembermayonaise: - 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 110 gr rijstnoedels (medium breed 3 cm dikte) 2 afgestreken eetlepels gedroogde garnalen 175 gr tijgergarnalen (indien bevroren, let erop dat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 el olie 1 tl currypasta mild 500 ml kippenbouillon 200 ml kokosmelk 1 citroen, schoongeboend en schil geraspt 8 Gambas met staart 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlElke hoek op straat tot 5 sterren hotel, kan het echt niet zonder Som Tam (Pittige Thaise salade), gegrilde kip en kleefrijst! Een bekende combinatie die veel[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlBlij! Pas ben ik verhuisd naar een fijn appartementje in Den Bosch. En ook werd ik voor het eerst tante. Mijn zus appt bijna elke dag een schattige foto van T.[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlIngrediënten 200 g half-om-halfgehakt 50 g mihoen 1 rode peper 2 bosuitjes ¼ zakje verse koriander (Ã 15 g) 1 bakje roze garnalen (125 g) zout en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olie 1 theelepel Indiase currypasta (mild (pot a 283 g)) 500 ml kippenbouillon (van tablet) ½ blikje kokosmelk (a 400 ml) 1[...]
Bron: ah.nlVergeet macarons. In Frankrijk zijn het de eclairs die momenteel hoge ogen gooien. En zoals je naast zoete ook hartige macarons hebt (denk maar aan deze ), heb[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beCouscous en Sicilië, bestaat er een betere combinatie dan dat duo? Ik wilde mijn smaakpupillen dat plezier wel geven dus probeerde deze heerlijke variatie op[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlEnfin, bij die winter/kerst-BBQ van laatst zat ook een schaal guacamole met een bergje garnalen erop. Ik maakte het als bijgerecht voor 8 man en gebruikte het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEigenlijk had ik nooit veel op met de Japanse keuken, misschien ook wel door mijn Indische afkomst. Bij ons thuis was de Japanner al snel de gebeten hond zal[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 6 personen voor het loempiaatje 6 grote garnalen (staarten) 1/2 teen knoflook 6 plakjes gember in zoetzuur (Japans, shoga amazu) 10 druppels citroensap 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rijstvellen (rond, bij de toko) Eendenborstfilet (100 gr) Bakje middelgrote garnalen (125 gram, gekookt). Paksoi: 2 bladen Wortel: 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen -50 gram noorse roze garnaaltjes -20 gr. verse koriander -1 sjalotje -1/2 el gember poeder -1 dl azijn -40 gr h/h gehakt -4 loempiavelletjes[...]
Bron: smulweb.nl