kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | kaassalade voor op toast | runderstoof met rijst | smulweb pompoensoep | wildbouillon jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder krab witte wijn

Gevonden 82 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Bruinebonensoep

Nodig voor 4 personen: * 2 blikken bruine bonen * 2 kleingesneden uien * 2 in ringen gesneden preien * 1 eetlepel kerriepoeder * 1 blikje tomatenpuree * 1/2[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Vegetarisch broodje “Philly cheese steak”

De klassieke Philly Sandwich wordt gemaakt met dun gesneden rundvlees, wat op een zacht broodje wordt gecombineerd met gebakken uien, paprika en veel kaas. Een[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Coq au vin

Vrij naar een recept uit een vlaams kooktijdschrift, deze coq au vin. (Ambiance 101 recepten, Lente-zomer special). 1 kip in 8 stukken (of een paar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Old school macaroni

Even geen getrut met moeilijk moeilijk verse pasta maken met zo'n kolere machine en een tafel vol met bloem, gewoon een pak ribbelmacaroni van honig (500 g)[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
BRIESCHOTEL

En nog een lekker dikmakende schotel! Speciaal voor vriendin T. Nodig: 1 stuk brie 1 zakje aardappelschijfjes 1 a 2 uien in stukjes een paar tomaten in stukjes[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
BRUSSEL (HAXIEPRAXIE)

Klassieker van mijn moeder: Benodigdheden 500 gram gehakt 1 paprika 300 gram spitskool of chinese kool 4 tomaten 1 bosje selderij 1 teentje knoflook 50 gram[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Goulash

Bak 50 gram spekblokjes, 2-3 uien (gesnipperd) en 1-2 knoflooktenen (geperst) uit. Snij ongeveer 6 ons runderlappen in stukjes en bak deze ook mee, voeg naar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Coq au vin

Nodig voor 6 personen: * 6 kipkarbonades en 6 kippenpoten * 3 eetlepels bloem * zout en versgemalen peper * 3 flinke uien of sjalotten * 500gr. champignons * 3[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Moussaka

Moussaka (voor 4-6 personen) 2 aubergines in stukjes 500 gram rundergehakt 6 tomaten, in kleine stukjes 2 uien gesnipperd 1 ons geraspte oude kaas of Griekse[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Wat te doen met restjes ansjovis?

Ansjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Hip! Bonenpuree met gekarameliseerde witlof, ui[...]

In het vorige artikel lepelde ik 40 jaar aan foodtrends op, om te eindigen met 2014. Maar laat ik die beknopte lezing nog even visualiseren met een recept...[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Multi-inzetbare bloemkoolsaus (voor bv pasta)

Even iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Hamburgers met hummus en uien-harissa relish

De definitie van het begrip ‘flexitariër’ is zelf ook vrij flexibel: zo ben je volgens www.flexitarier.nl al in dit hokje te plaatsen als je per[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Börek met spinazie en feta

Mijn eerste börek ooit at ik in Noorwegen. Niet omdat het Noorse eten zo vies was, maar omdat de börek het enige was dat een betaalbare lunch bleek. Anders had[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Vegetarische bobotie

Om met de deur in huis te vallen: de kinderen waren niet weg van deze bobotie. De smaak is namelijk vrij complex en vol. Daar kan het zoete van dit recept niet[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy