Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ah, jeugdsentiment… Dit recept zat in mijn oude receptenmap en komt uit een inmiddels antieke Allerhande. Uit de jaren 90 maar liefst! :) Ik meldde het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVerse doperwten…. Tja, kom er maar eens om in oktober. Diepvrieserwten halen het in de verste verte niet bij vers, maar we doen het er maar mee. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStrata? Ik had er nog nooit van gehoord. Ik vond het recept in het mei-nummer van het Deense kookmagazine Mad&Venner en gezien de ingrediënten had het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze koekjes hebben we nu een paar keer gegeten en ze gaan er hier in als eh…. nou ja, koek dus. Ik heb ze gemaakt met chorizo en feta, maar herinnerde[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet foodblogevent. Altijd fijn, want je wilt met iets fatsoenlijks op de proppen komen en het is leuk om dat te bedenken. Maar och, wat een ellende was het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer kwam onverwachts thuis met een vriend. Of die kon blijven eten. “Het is experimenteel hoor!” dek ik mezelf dan altijd vlug in, als ik iets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet komt duidelijk niet uit Jamie’s 15 of 30 minuten keuken, maar smaak heeft het wel. Veel smaak! En als je even de tuin in moet voor de rozemarijn en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de verte zou je hier nog een recept van Ottolenghi in kunnen herkennen. In zijn boek Plenty staat een recept voor een hartige taart met broccoli en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOh ja, bonen! Niet alleen proberen ze die nu met man en macht hip te maken, maar ze schijnen ook onontbeerlijk te zijn voor de vegetariër, en aangezien wij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen: * 2 blikken bruine bonen * 2 kleingesneden uien * 2 in ringen gesneden preien * 1 eetlepel kerriepoeder * 1 blikje tomatenpuree * 1/2[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBami goreng. Eigenlijk heel erg simpel en ideaal als restverwerking, maar het recept hieronder werkt in ieder geval heel erg goed. Er moet natuurlijk wel wat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZoooo…. Welkom in 2015. Dat het maar een fraai jaar mag worden enzo. Zullen we als eerste blog maar weer eens even iets normaals doen? Een winters[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAllereerst wens ik jullie allemaal een goed en gezond tweeduizendveertien! En dan... Ach ja, januari. Louterend, mager, kaal en guur, ontnuchterend zelfs, weer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOven: 200 graden Bakken: ca. 30 minuten 8 blaadjes bladerdeeg 300 gr broccoli 1 prei olie 2 eieren peper ketjep (Manis) 4 eetl slagroom 10 sprieten bieslook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: 500 g rundergehakt 2 blikken bruine bonen 1 rode of groene paprika, in stukjes 1 prei, gesneden 1 rode peper, ontdaan van zaden en fijngesneden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven geen getrut met moeilijk moeilijk verse pasta maken met zo'n kolere machine en een tafel vol met bloem, gewoon een pak ribbelmacaroni van honig (500 g)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPulled Oats is geen nieuwe vleesvervanger, maar ik zie het pas sinds kort in mijn supermarkt liggen. Het is een Fins product gemaakt van haver, tuinbonen en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOm die titel meteen maar even recht te zetten: het recept hieronder maakt palak paneer: een Indiase spinaziesaus met blokjes paneer (paneer is een zachte,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl