Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Paar bladeren groene kool, prei, knoflook, ui, bakje champignons, bakje tauge, rode paprika, stukje gember, sojasaus, sambal, citroensap, olie, woknoodles .[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlZoals eerder beloofd het recept voor confiture of beter chutney van uien, het is een combinatie van zuur en zoet, de gember geeft er bovendien iets exotisch[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlAziatisch zoetzuur, maar dan niet zoals de bekende Indische atjar, maar in de vorm van een Koreaanse koolsalade (met Chinése kool...) Heb ik gemaakt, omdat er[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen Salsa Verde: 2 eetlepels zoet-zure augurkjes, fijngesneden 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten, zelf roosteren 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlAtjar ketimoen is Indisch zoetzuur met komkommer, sjalot en rode peper. Je kan het vergelijken met zoetzure augurken, maar dan net even anders. Sinds ik dit[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl'De vakantie is voorbij maar ik vind het moeilijk om weer goed in het gareel te komen'. Zijn deze woorden herkenbaar voor jou? Probeer dan om eens een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlPickels, ik ben er eigenlijk altijd al dol op geweest. En dan bedoel ik geen groenten in het zuur maar de gele pickels, in Nederland ook wel bekend als[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beHet is niet The Dutch Weed Burger, maar deze van een (geveganiseerd) ten dele recept uit een allerhande is wel heel erg lekker! En makkelijk te maken. 375 g[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlKidneybonen met o.a. selderij, venkel, wortel, zoete aardappel en tomaat, hier geserveerd met cottage cheese, augurk en munt Bonen en andere peulvruchten zijn[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlPâté de Campagne noem ik het maar even, deze keer van gewoon varken en kip. Vermengd met een paar kippenlevertjes, om de doodeenvoudige reden, dat ik even geen[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlHet is nog een beetje zandhappen op het net aangelegde klinkerterras van Grand Café Restaurant 'De Volharding' maar de temperatuur voelt aangenaam en ik vind[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comVolgens mij weet niemand waar het echt vandaan komt, of hoe we aan de naam komen! Maar wij kennen het als piccalilly, en zo houden we het. In de strijd wie het[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlvoor 4 personen Oriëntaals dressing: Azijn 2 el ,Zoete hete chilisaus 100 ml ,Gembersiroop 1 el, sesamolie 3 el ,fijngehakte koreander Arabische[...]
Bron: smulweb.nlHet foodblogevent van februari was een nieuw begin in onze maandelijkse challenge. En wat een begin hebben we gemaakt! Er stroomden veel meer recepten binnen[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 6 personen voor het ijs 6 rode paprika`s 45 gram zoetzure gember (Toko) 1 el citroensap 1 tl witte wijnazijn 70 gr glucose 20 gr suiker zout peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlZie berijdingswijze! Bereidingswijze Hete barbecuesaus Ingredienten: 2 eetlepels zonnebloemolie, 1 fijngesnipperde ui, 1 dl ketchup, 1 blikje tomatenpuree, 1[...]
Bron: smulweb.nl