Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 60 recepten
De vakantie zit erop. En.... het was eerlijk gezegd fijn om een maand niet te bloggen. En verhelderend. Wat hield ik veel tijd over! Want wil je tegenwoordig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGut jongens, wat is dit makkelijk! Ik had het niet verwacht, maar het was werkelijk waar een fluitje van een cent. En nog redelijk rap ook, want van pak melk[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKleine Chef (6) aan tafel bij de eerste hap: “Mam, heb jij dit gekookt??!” Ik (leeftijd niet relevant): “eh, ja…? Is het lekker?”[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen variant op spanakopita, de grote Griekse pastei van filodeeg met spinazie, maar dan in iets chiquere driehoekjes. Ik gebruikte gekoeld yufka/baklava-deeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk zit in een erwtenperiode. Dat kan je zomaar overvallen wanneer je verse doperwten eet in de vroege zomer, en dat gevoel kan je nog wonderbaarlijk lang[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMijn eerste börek ooit at ik in Noorwegen. Niet omdat het Noorse eten zo vies was, maar omdat de börek het enige was dat een betaalbare lunch bleek. Anders had[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is hier net de set van Faulty Towers welke dan niet in een hotel, maar al geruime tijd in een ziekenhuis is gesitueerd. Afgewisseld met scènes uit een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben eigenlijk vreselijk druk met mijn stamboom. Ik zit dagelijks tot over mijn oren in verhalen over de VOC, de vreselijkste armoede in de Jordaan,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog eens koekjes, maar net even anders dan de vorige . Deze worden gemaakt met rijst, spinazie en een beetje karnemelk. De feta en de lente-ui geven ze wat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAlles kan ik verdragen het verdorren van de bonen, stervende bloemen, het hoekje aardappelen kan ik met droge ogen zien rooien, daar ben ik werkelijk hard in.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor 2 personen: 250 gram verse pasta (AH, bijv ravioli rossi con formaggio, pomodoro e basilico), olijfolie, 2 tenen knoflook, 250 ml slagroom, 150 gram[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHeeft U hier al een recept ontdekt zonder crème fraiche? Ik heb net weer wat met pasta gerommeld. Lijkt heel erg op een vorig recept, maar ik wilde U deze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit was weer een gevalletje waarbij Meneer en ik zaten te smullen, maar de kinderen mopperden over de chili-olie. En daar hebben ze wel een punt. Je moet wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAltijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk stond laatst in februari met het eerste lenteweer ’s morgens voor het raam. Dochter Zo stond naast me en keek mee. “Zonnetje… Blauwe[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl