Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 79 recepten
De lente is begonnen en we hadden opeens zin in zomerse hapjes. Tapas, antipasti, salades en gemarineerde groenten. Glas wijn erbij en je zou zweren dat het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de tomaten: 400 g cherry-tomaten 1 kopje olijfolie 3 takjes tijm 3 teentjes knoflook voor de tapenade: 0,3 kopje olijfolie 250 g zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g macaroni 100 g brood of Panko (Japans broodkruim) ca. 500 g rijpe tomaten 1-2 tenen knoflook, gepeld 2 handenvol basilicum ca. 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g rundergehakt 350 g half-om-half gehakt 3 eieren, geklutst 2 teentjes knoflook, gehakt 1 ui, gesnipperd 1 eetl. gehakte peterselie 1[...]
Bron: smulweb.nlRundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3 takjes tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3[...]
Bron: smulweb.nlUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Voor de tomaten: 400 g cherry-tomaten 1 kopje olijfolie 3 takjes tijm 3 teentjes knoflook voor de tapenade: 0,3 kopje olijfolie 250 g zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g macaroni 100 g brood of Panko (Japans broodkruim) ca. 500 g rijpe tomaten 1-2 tenen knoflook, gepeld 2 handenvol basilicum ca. 4[...]
Bron: smulweb.nlOei, altijd lastig, kinderen en chili… Ik kreeg in deze pasta zonder problemen een theelepel chilivlokken weggewerkt, hoewel die toch ook loeiheet zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPaprika's vind ik echt een dankbare groente, je kan er alle kanten mee op. Ik heb ze ook altijd in mijn groentelade liggen en ik moet bekennen ik draai ze ook[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIk ben weer voor de bijl gegaan en heb een nieuw kookboek gekocht: Simple Pleasures van Annabel Langbein. Behalve dat er erg lekkere gerechten in staan met[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlWat een plezier heb je als je zelf pizza maakt. Je weet precies wat er inzit en de kwaliteit van de ingredienten bepaal je helemaal zelf! Hemels genot als je[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlConchiglioni kun je helaas niet overal krijgen, maar Italiaanse speciaalzaken hebben ze zeker. In Amsterdam hebben Feduzzi (Scheldestraat 63) en Smeraglia[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen overlappende week in de Provence, daar maken mijn vriendin Jeannine en ik altijd gebruik van om bij mekaar op bezoek te gaan. Zij was al twee jaar niet[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.be