Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 12 Taartbodem 75 gr Digestive biscuit, verkruimeld 50 gr gemalen pecannoten 2 eetlepels suiker 2 eetlepels lichtbruine[...]
Bron: allrecipes.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet moge gezegd worden, beste lezers. De (voorlopige) boekcover is niets meer of minder dan een feit! Hoe vinden jullie 'm? Volgens ons moeder zijn mijn billen[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten: - 4 grote uien, gesnipperd - olijfolie - stukje verse gember van 5 cm, geschild en fijngeraspt - 1 tl kaneel + extra voor de garnering - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDe sneeuw lag voor de deur, dan is er niets zo lekker als warme kruiden en specerijen te gebruiken. Ik had flink ingeslagen in Dubai, want ik heb nu erbij in[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDeel 13 van Chef Mama vs The Real Thing (letterlijk dit keer!) Over het hoe en waarom van het koken van producten die je beter en goedkoper in de supermarkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je het weet, proef je het bier erin terug, maar anders is dit gewoon een kruidige en wat vochtige cake. Ik gebruikte maple syrup, maar dat is vrij duur, en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen nieuw recept voor kippenbouillon - hoe nieuw kan dat nog zijn? Als je googlet op "kippenbouillon" krijg je immers al 403.000 hits. Het rook zo ontzettend[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNog waren de tomaten van gisteren niet op. Ik besloot er ketchup van te maken. Zo maakte ik het: 2 kg tomaten (allerlei soorten) 2 uien, 1 rode en 1 zoete[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAnders dan de titel doet vermoeden, zit er in mince meat geen vlees meer. Sommige recepten gebruiken nog wel beef suet, wat vet in de buurt van de nieren is[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlEen eerder recept dat ik geplaatst heb is deze speculaas én taaitaai kruidenmengsel. Nu heb ik een kruiden samengesteld dat speciaal voor speculaas is: Het[...]
Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nl