Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten: - 250 g mager lamsgehakt (of evt. rundergehakt) - 2 teentjes knoflook, uitgeperst - 1 ui, gesnipperd - 2-3 tl kaneel - 2 el pijnboompitten - 2[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn laatste citytrip bracht mij naar de Deense hoofdstad Kopenhagen en daar zijn weer flink wat vegetarische ontdekkingen gedaan. Zonder voorbereiding ga je[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIk heb de inmaak smaak te pakken! Dit keer uienmarmalade gemaakt en ketchup. De ketchup is wat te dun....daar moet ik nog een beetje op oefenen... Eerder[...]
Bron: tantetiti.blogspot.nlHet is je misschien niet eerder opgevallen, maar ik hou niet echt van tomatensaus. Verse tomaten: heerlijk, kom maar door! Maar ketchup, rode pastasuzen...niet[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIngrediënten 10 blaadjes gelatine wit 1 kleine rode paprika 2 komkommers 3 el verse dille 100 ml kippenbouillon (van tablet) 100 ml witte wijn 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g gerookte zalmfilet 1 el dille (zakje 15 g) 170 g krab 3 el cocktailsaus 1 eetrijpe avocado ½ citroen zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nl'Als je een deel van de zalm heel fijn maalt zal het de rest binden die grover is gehakt zodat het sappig en mals blijft gedurende het bakken of grillen. Een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb de inmaak smaak te pakken! Dit keer uienmarmalade gemaakt en ketchup. De ketchup is wat te dun....daar moet ik nog een beetje op oefenen... Eerder[...]
Bron: tantetiti.blogspot.nlMijn plan is om tijdens deze editie van Dagen Zonder Vlees de perfecte vegetarische burger te maken. Je kan heel veel verschillende ingrediënten als basis[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beNa een kleine twee weken verdrinken in schooltaken heb ik me opnieuw naar de oppervlakte weten te spartelen, en weet je wat? Het is al volop oktober! De[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.be220 gr. bloem 2 1/2 dl melk 1/2 theel. zout 1 theel. plantaardige olie 3 eieren Voor de vulling : 500 gr. spinazie 100 gr. lente-ui 100 gr dille olie zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen A) 4 gefileerde lichtgerookte haringen of spekbokkingen - 1,5 dl sinaasappelsap - 6 el citroensap - 2 el pikante tomatenketchup - 2 el[...]
Bron: smulweb.nlCa 200 gr gepelde noorse garnalen zout, peper uit de molen 1/2 theelepel viskruiden dille 2 eetl creme fraiche (light) 1 eetl mayonaise (light) ca 1/2 eetl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr mager varkens- of kipvlees 100 gr spekreepjes 75 gram boter 2 uien 1 teen knoflook 500 gr gekookte rode bietjes 200 gr champions 200 gr[...]
Bron: smulweb.nl