recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder oester

Gevonden 20 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Verrine van foie gras met gepocheerde peer

Ingrediënten Porties : 4 2 grote peren, geschild en in bolletjes (met een parisienne- of meloenlepel) 4 dl port 2 dl rode wijn 1 stokje kaneel 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Coq au vin met port

Ingrediënten Porties : 6 1 (2 kg) hele kip, in stukken gesneden 3 teentjes knoflook, gehakt 2 uien, gesnipperd 1 bouquet garni zout en peper naar smaak[...]

Bron: allrecipes.nl

Ricottataartje met stoofpeer

Ingrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]

Bron: allrecipes.nl
Peter`s Farm Kalfskoteletten in portsaus

voor 4 personen 4 kalfskoteletten peper, zout 1 tl. paprikapoeder 75 gr. boter 4 vleestomaten 4 el. verse ricottakaas 1 el. olijfolie 1 dl. witte port[...]

Bron: smulweb.nl
Foodblog-event december: cranberries - Round-up

Een paar weken geleden kondigde ik het Foodblog-event december aan, met als thema Cranberries . Daarin de oproep aan alle Nederlandse foodbloggers om deze[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Kalfricandeau met lente groenten

voor 4 personen 3 eetl. olijfolie (Mediterrane)1 ui, gesnipperd2 stengels bleekselderij, in stukjes2 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries) of 2 theel.[...]

Bron: smulweb.nl
Snoeperijen van kaas

voor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Confrontatie

Terwijl de vriendelijke Turkse slager mij helpt met mijn bestelling bekijk ik de vitrine en zie ik naast de levertjes en niertjes een hartje liggen. Heel[...]

Bron: dailystuffandmore.blogspot.com
Samen smullen

Een rollende donder drijft door de lucht en staat niet in verhouding tot de drie druppels die uiteindelijk vallen. In de keuken rammelen potten en pannen met[...]

Bron: dailystuffandmore.blogspot.com
Sliptongetjes met mosterdzaad op spinazie

Ingrediënten 1 citroen 2 tl zout 1 el suiker 2 sjalotjes 2 venkelknollen 1½ el olijfolie 2 potten visfond (à 380 ml) 1 dl droge witte wijn ½[...]

Bron: ah.nl
Portugese stoofpeertjes in witte Port

Had ik altijd gedacht dat stoofpeertjes typisch Hollands zijn, blijken ze in Portugal ook harde peren, de pera-portuguesa te hebben, die ze stoven in wijn of,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Wentelteefjes

Ik hou erg van klassiekers, gerechten met een geschiedenis, of recepten die in meerdere landen hetzelfde blijken te zijn, maar die toch afzonderlijk van elkaar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Hazepeper

. Hazepeper...nog zo`n recept wat veel gegeten word rond kerst Dit is Oma`s recept en erg lekker Hazepeper Ingrediënten Hazenresten boter bloem overgebleven[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl
Foodblog-event december: cranberries - Round-up

Een paar weken geleden kondigde ik het Foodblog-event december aan, met als thema Cranberries . Daarin de oproep aan alle Nederlandse foodbloggers om deze[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Gebraden gans met portsaus

Ingrediënten Porties : 10 1 hele gans zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 4 sneetje krokant witbrood 3 uien 2 stengels selderie 2 wortels 250 ml[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy