Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten Porties : 4 450 g aardappelen met rode schil, ongeschild, in schijfjes van 1 cm dik 1 ui, in dikke ringen 1 eetl. olijfolie ½ theel. zout 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 stukken stevige visfilet (bijv. heilbot), elk 170 g 2 eetl. sojasaus 2 eetl. witte wijn of sake ½ cm verse gemberwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comToegegeven, ons gezelschapje van 5 man waarmee we die zaterdagavond De Gespleten Arent binnentraden, is op culinair gebied behoorlijk verwend. En toch worden[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn april zijn we een paar dagen naar Praag geweest. Praag is een heerlijke stad waar je ook goed en betaalbaar kunt eten. Varkensknie van 1 kg heerlijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 gr heilbot, in stukken. 1 ei, gesplitst 1 ui, gesnipperd 2 groene pepertjes, gesnipperd 1 tl komijnzaad 1 aardappel, geschild en 7 min gekookt 2 el[...]
Bron: smulweb.nl500 gr heilbot, in stukken. 1 ei, gesplitst 1 ui, gesnipperd 2 groene pepertjes, gesnipperd 1 tl komijnzaad 1 aardappel, geschild en 7 min gekookt 2 el[...]
Bron: smulweb.nlIndruk maken op je vrienden, wanneer die langskomen voor een etentje, wie wil dat niet? Ikzelf in elk geval wel! Ik hou ervan om mijn gasten te verwennen met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOrigineel? Check! Weinig werk? Check! Weinig afwas? Dubbel check! Dit is weer zo'n typisch gerecht van chef Dehens dat aan het 'less is more' principe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 100 gram heilbot 3-4 coquille 2 wortels 1 koolrabi 1 kleine knolselderij 2 eetlepels wortelchutney 1 tomaat Bereiding: Knolselderij schillen en in[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comToegegeven, ons gezelschapje van 5 man waarmee we die zaterdagavond De Gespleten Arent binnentraden, is op culinair gebied behoorlijk verwend. En toch worden[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 1 kilo krielaardappeltjes in de schil zout 1 venkel 3 bosuitjes 75 g waterkers (of veldsla) 200 g gerookte heilbotfilet ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlDag leuke mensen! Wat leuk dat je weer (weer?) mijn dagboek van de afgelopen week leest! Ik heb eerlijk gezegd geen idee of iemand anders dan mijn moeder dit[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl