Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1504 recepten
voor 4 personen 400 g roomkwark, 5 el. fijngehakte kruiden zoals peterselie,basilicum,bieslook,dille. 1 teen knoflook, geperst 1 dl slagroom 2 el olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlIedereen die me al wat langer kent, weet dat aardappels bij mij niet zo heel vaak op tafel komen. Gewoon gekookt vind ik ze een beetje saai maar je kunt ze[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 flinke varkenskarbonades met bot 4 eetl grove Zaanse mosterd zout en peper 1 eetl fijngehakte rozemarijn 2 eetl olijfolie 50[...]
Bron: allrecipes.nl90 ml olijfolie, plus naar behoefte extra 6 teentjes knoflook, ongepeld en gekneusd met de platte kant van een mes of uw hand 500 g kerstomaatjes 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlEen tijdje geleden heb ik het kook- en fotoboek “Lente in Sicilië” gekregen. Een inspiratieboek over “De keuken van een eeuwenoud[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 5 uitgeperste teentjes knoflook 7 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1/2 dl azijn 1 theelepel gedroogde oregano 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rol pizzadeeg, kant-en-klaar 1 el pikante olie ½ tl rozemarijn, fijngeknipt 3 à 4 krielaardappels, gestoomd, in plakjes 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote vastkokende aardappelen 4 takjes rozemarijn 4 takjes tijm 60 gram kruidenboter Hulpmiddelen BBQ of open haard/houtkachel Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 2kg extra stevige tahoe, verkruimeld 2 eetl sesamolie 1 rode ui, fijngehakt 4 stengels bleekselderij, gehakt 200g champignons,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor het soepje 1 fles rose 300 g suiker 4 takjes rozemarijn 500 g aardbeien 4 takjes aalbessen 50 g bosbessen 50 g braambessen, gehalveerd 4[...]
Bron: smulweb.nlMaiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde Ingrediënten varkenshaasjes 2 Varkenshaasjes 2 el bloem olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 2 venkelknollen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze taart heeft wat weg van onze Schwäbische rodebessen- en rabarbertaarten. Het verschil zit hem in de grofgemalen amandel (voor de crunch) en de custard,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 kip van circa 1 kg 2 takjes verse rozemarijn 1 laurierblad 1 el zonnebloemolie 1 ui, in ringen gesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 4 (tamme) konijnebouten (versgemalen) peper en zout 2 el wildkruiden 50 gr boter 4 uien (in halve ringen) 2 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlOp vakantie in Asturia (Spanje) kregen we dit voorgeschoteld in eco-hotel Posada del Valle. Terug thuis probeerde ik het na te maken en dit is mijn versie van[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.bevoor 4 personen 2 a 3 kipfilets 2 blokjes kippenbouillon 1 liter water 2 theelepels kerriepoeder 250 gram champignons 2 a 3 eetlepels bloem 50 gram boter[...]
Bron: smulweb.nlOm maar even bij de zee te blijven... In deze post: tonijn. Je kan natuurlijk tonijn in een blikje kopen, maar ook verse tonijnsteaks. Ik heb dat wel eens in[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlIngrediënten 1 pak gnocchi di patate (500 g) 2 aubergines 1 teen knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 theelepel rozemarijn (grof gebroken (potje a 15 g)) 1[...]
Bron: ah.nlVan amper een handje vol tot het volume dat je doet dromen van Assepoester, ze zijn er weer, de pompoenen. We zitten dan ook in de hoogdagen van deze al dan[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 6 personen 150 g zwarte olijven zonder pit 2-3 eetl. olijfolie 2 eetl. kappertjes, uitgelekt, gehakt 1 pot geroosterde paprika, uitgelekt 150 g zachte[...]
Bron: smulweb.nlOpnieuw één van mijn soortgelijke gerechten die elke week op mijn menu staan ... Groenteschotels :-) Deze keer met prei, olijven en haloumi. Ingrediënten voor[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.bevoor 4 personen 800 gram middelgrote kruimige aardappels, in stukken 4 eetlepels boter rasp van 1 citroen zeezout zwarte peper Bereidingswijze Verwarm de oven[...]
Bron: smulweb.nl