Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 (2 kg) hele kip, in stukken gesneden 3 teentjes knoflook, gehakt 2 uien, gesnipperd 1 bouquet garni zout en peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 20 gr gedroogde morieljes 100 ml warme melk 1 eetlepel cognac 200 gr kippenlevertjes 200 gr ham 2 grote teentjes knoflook 250[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1200 gram ossehaas, 30 gram gedroogde morieltjes,4 dl rode port, 1 sjalot, 70 gram boter, 3 dl jus de veau ( kalfsfond). Voorbereiding 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grietfilets 8asperges 50 gram morieltjes 4 snedenham in flinters getrokken 20 blaadjes lamsoor 1 dl visfumet 1 dl kalfsfond xeresazijn boter[...]
Bron: smulweb.nlVandaag was ik het kleine meisje in de gigantische snoepwinkel. Ik wilde elke lekkernij in mijn handen voelen, eraan ruiken en het liefst van al stiekem van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 100 ml boter 100 gr morieljes (gewassen indien vers) snufje tijm 3 eieren 100 ml slagroom Zout en peper Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLekker. Erg lekker. Alles. De kwarteltjes mals en smaakvol. De kroketjes crispy en verrassend met het amandeljasje. De saus eenvoudig èn verrukkelijk. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlMijn huisgenoot en ik zijn onlangs getrouwd. Als huwelijkscadeau hebben wij van mijn ouders de geweldige Big Green Egg gekregen. Voor degene die niet bekend[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlVorig jaar, onderweg naar Andorra, maakten we een korte tussenstop bij een Franse supermarkt. Even wat proviand inslaan voor onderweg. Nu mag ik graag door[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlKleine meisjes worden groot. Kleine blogs ook. Het wordt tijd dat ik een nieuwe rubriek in het leven roep. Heel regelmatig (lees: dagelijks) krijg ik van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen gerecht van Angélique Schmeinck, meesterkok en Lady-Chef of the Year 1998. In 24Kitchen, waar ik trouwens zelden naar kijk, had zij de serie ‘Impress[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVandaag was ik het kleine meisje in de gigantische snoepwinkel. Ik wilde elke lekkernij in mijn handen voelen, eraan ruiken en het liefst van al stiekem van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com