Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Instructies
voor 6 personen 1200 gram ossehaas, 30 gram gedroogde morieltjes,4 dl rode port, 1 sjalot, 70 gram boter, 3 dl jus de veau ( kalfsfond). Voorbereiding 2 deciliter port opwarmen. De morieltjes in de vrwarmde port 2 uur laten weken en vervolgens in een zeef uit laten lekken.Het vocht [...]
Lees het recept op smulweb.nl
Ingrediënten
- boter
- port
- broccoli
- morielje
- rode ui
- sjalot
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Categoriëen
- VegetarischJa
- Met vleesNee
- Met vis en zeevruchtenNee
- Met fruitNee
- Met peulvruchtenNee
- Met pastaNee
- Met groentenJa
- Met rundvleesNee
- Met varkensvleesNee
- Met gehaktNee
- Met gevogelteNee
Lees alle recepten uit smulweb.nl
Ingrediënten
- boter
- port
- broccoli
- morielje
- rode ui
- sjalot
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. |
FAQ |
Privacy