Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
2 middelgrote trostomaten 3 el extra vergine avocado- of olijfolie 1 el limoensap 4 citroenblaadjes, middennerf verwijderd, gesnipperd 1 bosui (alleen witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml Kippenbouillon - 1 blokje 200 ml Kokosroom 2 stengel Sereh 5 blaadjes Citroenblad 2 cm Gember - geschild, in stukjes 2 cm Galanga -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui 15 ml/1 eetl. slaolie 400 ml kokosmelk 30 ml/2 eetl. rode currypassta 30 ml/2 eetl. Thaise vissaus (nam pla) 15 ml/1 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 ml cocosmelk uit toko, liefst uit het groene pakje. 500 ml water Vissaus 1 Stengel Sereh (citroengras) 6 kaffa limes (citroenblad) 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml Kippenbouillon - 1 blokje 200 ml Kokosroom 2 stengel Sereh 5 blaadjes Citroenblad 2 cm Gember - geschild, in stukjes 2 cm Galanga -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Stengel sereh/citroengras 2 Lime leaves/citroenblad 360 ml Kokosmelk 3 á 4 plakjes galangal/laos 360 ml water Klein bakje champignons[...]
Bron: smulweb.nlWat eet je als je dochter een weekje op scoutingkamp is? Vooral pittige gerechten met véél sambal! Gisteren was het resultaat een vegetarisch gerecht met zoete[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpecial thanks to my best friend... Ja ! who gaves me big inspirations making this dish. Love it! Dit gerecht is ontzettend gezond omdat elke ingrediënten heel[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlNa de heerlijke kokossoep die ik had gegeten bij Songkhla in Den Haag (zier eerdere blogpost!), was ik totally inspired om het zelf ook eens te maken. Na een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHertensate met Perzik-Yoghurtdip Ingredienten: 400 g Nieuw-Zeelands hertenvlees, uit de rug of van de bout 2 cm verse gember 2 teentjes knoflook 2 eetlepel[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHet kookboek Blauw is vernoemd naar het gelijknamige restaurant in Utrecht en Amsterdam en geschreven en samengesteld door Meta van den Boomen: ze ging er in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het kookboek Blauw: "Een terugkerende favoriet is geroosterde kip, oftewel ayam bakar. Een algemene benaming voor een gerecht dat in Indonesië in talloze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnelle Curry met grote Garnalen en Sugar Snaps Een nieuw vastigheidje in de Week van Sigi is de woensdagse lunch bij Saravana Bhavan. Op een vrij kansloze[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 kilo mosselen 3 eetl olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 5 cm gemberwortel, gehakt 1 stengel citroengras, in 4 stukken en[...]
Bron: allrecipes.nl