Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 80 recepten
voor 4 personen 4 zoute haringen 1/4 l melk 500 g aardappels (vastkokers) 1 ei 2 rode uien 2 eetl. bloem 125 ml zure room 1 eetl. geraspte mierikswortel (uit[...]
Bron: smulweb.nlPlm. 100 gram gemberwortel - 3 theelepels zout - 1/2 dl witte azijn of rijstwijn - 2 eetlepels suiker - 5 eetlepels water Hulpmiddelen Schone jampot[...]
Bron: smulweb.nlZoals zoveel foodlovers was ik afgelopen weekend in het Amstelpark te vinden waar het culinaire festival Taste of Amsterdam werd gehouden. Op Taste is van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comWanneer je aan komt rijden, vraag je je meer dan eens af of je wel goed zit. Dit nieuwe industrieterrein met de vele autodealers; is dat nou een goede plek om[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet wordt een zonovergoten práchtig weekend en hoewel ik zelf nu niet bepaald mobiel ben, is deze nostalgische haringkar te Schoorl dat wel. Schertsend zei de[...]
Bron: mangerie.blogspot.com*Ingrediënten (4 personen) 3 zoute haringen 250 gr aardappelsalade 1/2 zakje verse bieslook (25 gr) 1/4 rode ui 4 sneetjes Fries Roggebrood *Bereidingswijze[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlLeuk zo'n nieuwe uitdaging. Wat kun je allemaal van verse bietjes maken? Een smakelijk rode-bieten-desem-brood bijvoorbeeld. Ik heb al eens eerder[...]
Bron: xandrabaktbrood.blogspot.nlIk houd wel van rolmops, haring in het zuur. Nochtans had ik dit al maanden niet gegeten want als ik in de winkel bedacht dat ik nog wel eens rolmops wou vond[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIn minder dan een week barst het los. Voor Leidenaar staan de dagen rond 3 oktober garant voor feest, groot feest. Bevrijd van de Spanjaarden maar niet van[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comElk jaar wacht ik met smart op de uitkomst van de AD haringtest. Wie wint de test maar vooral waar is de winnaar gevestigd. De eerste jaren dat ik de test[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comAfgelopen woensdag, 11 juni, was het dan zover. Ik heb mijn eerste foodevent bezocht. En dat was niet het minste event, maar de viering van de eerste nieuwe[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIk had het er al eerder over: het nieuwste kookboek van Njam, De Gastentafel en hoe goed ik het boek wel vind! Zo goed dat ik gewoon niet kon wachten om er uit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVrijdagavond gezellig even naar Putten. Daar zong een Shantykoor en stond een kraam van een ouderwetse visrokerij die gerookte zalm en haring aanbood. Diep[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlHoewel de recepten op deze blog over het algemeen niet veel zout bevatten, wil ik jullie toch de kookterm 'PEKELEN' niet onthouden... Pekelen (ook: zouten) is[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe overgang. Het is eigenlijk de omgekeerde pubertijd. Ook tijdens de overgang zit je in een achtbaan en moet je maar proberen er iets van te maken. Het is[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIk kwam deze tag afgelopen weekend op diverse blogs tegen. En ik vind hem leuk. Dus waarom zelf niet invullen? Eten neemt nu eenmaal best een belangrijk deel[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.com