Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Zo af en toe heb ik een probleem met kiezen. Dit komt waarschijnlijk omdat mijn sterrenbeeld weegschaal is. Sommige hebben daar last van. Ik dus ook. Van de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten: - 205 g patentbloem - 2 tl bakpoeder - ¼ tl zout - ¼ tl steranijspoeder (optioneel) - 70 g boter, op kamertemperatuur - 150 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 8 eieren 1 theelepel zout 750ml water 1 eetlepel ketjap 1 eetlepel donkere Chinese ketjap 1/4 theelepel zout 2 eetlepels zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de soufflé: * 50 gram boter (+ extra voor invetten) * 50 gram bloem * 500 ml melk * 1 laurierblad * 1 steranijs * 3 kruidnagelen *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Voor de soufflé: 50 gram boter (+ extra voor invetten) 50 gram bloem 500 ml melk 1 laurierblad 1 steranijs 3 kruidnagelen 6 eieren,[...]
Bron: smulweb.nlGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlTarte tatin van peer en frangipane 6 Peren 1 Citroen 1 Sinaasappel 2 Steranijs 2 kaneelstokjes 3 Zwarte peperkorrels 420 gr. Ongezouten boter 620 gr. Bruine[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlDessert na de barbecue... Ieder jaar organiseren wij voor de getuigen van ons huwelijk een barbecuefeestje in de tuin. Inmiddels zijn we 15 jaar verder en zijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLebkuchen. Dat is een ding als je in het stroomgebied van Rijn en Donau woont (de eerste vierhonderd kilometer ongeveer), of daar roots hebt. Zo lekker als ze[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlKerst komt eraan en daar horen cranberries bij. Wat kunnen die zuur zijn! Dan is het fijn om ze te verwerken in een taart die verder lekker zoet is. Dit recept[...]
Bron: taartenzoet.blogspot.comVarkensvlees (nek of schouder) suiker zout Ve-Tsin (een relatief kleine hoeveelheid) steranijs rijstwijn eieren hoisinsaus bean curd sauce[...]
Bron: smulweb.nlVarkensvlees (nek of schouder) suiker zout Ve-Tsin (een relatief kleine hoeveelheid) steranijs rijstwijn eieren hoisinsaus bean curd sauce[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de vulling: 1 dl sinaasapplelikeur of kaneel liekeur 1/2tl kardemompoeder 1 steranijs 1 mespunt kruidnagelpoeder 1 el fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nl