Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 500 g kalkoenvlees van de dij of gehakt van uitgebeende kippenbout 2-5 e koffiemelk of slagroom 1/2 t peper 1 sjalot, fijn 2 e paneermeel 1 t[...]
Bron: smulweb.nlslemp m (slempte, heb geslempt) brasserij; bepaalde melkdrank; slemperij; slijmerige klei; ineenvloeien van de grond bij veel regen als gevolg van te geringe[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 500 g kalkoenvlees van de dij of gehakt van uitgebeende kippenbout 2-5 e koffiemelk of slagroom 1/2 t peper 1 sjalot, fijn 2 e paneermeel 1 t[...]
Bron: smulweb.nlPortugese garnalen De gekruide en pittige garnalen van vandaag kreeg ik eens in een Portugees restaurant voorgeschoteld. Ze zijn lekker om te bakken in een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOp allerlei forums kom ik vragen over ras el hanout tegen. Ook op mijn blog zie ik regelmatig zoekacties naar dit specerijenmengsel. Op mijn blog van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNu het Baked Louie's manuscript bij Davidsfonds ingediend is, mag ik m'n bak- & typhanden weer (even) volledig weer aan mijn blogspot overlaten. Die twee[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlAf en toe beland er al eens een konijn ik mijn potten. Eentje uit eigen kweek, van de imkerzoon die naast de bijtjes ook nog kippen en konijnen kweekt. En heel[...]
Bron: creaymme.blogspot.comNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeel 13 van Chef Mama vs The Real Thing (letterlijk dit keer!) Over het hoe en waarom van het koken van producten die je beter en goedkoper in de supermarkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEven een ossenworst maken! Deze worst maken kost je maar 1 dag, maar ja waar haal je ossenvlees vandaan? Dat is lastig tegenwoordig.... Traditioneel wordt de[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlIn Nieuweschans hebben we voor het eerst kennisgemaakt met Knipselbonen . Ik heb een pakje besteld bij Knipselbonen.nl , en voor deze maaltijd een derde van de[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlAf en toe beland er al eens een konijn ik mijn potten. Eentje uit eigen kweek, van de imkerzoon die uit liefhebberij naast de bijtjes ook nog kippen en[...]
Bron: creaymme.blogspot.comGaram masala is een mengsel van geroosterde kruiden. Garam betekent ‘hot’ of ‘heating’ en masala betekent ‘kruidenmengsel’.[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com