Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 24 350g zoete aardappel, geschild en in blokjes 1 pakje hartige taart deeg 180ml gecondenseerde melk 'light' het wit van 2 eieren[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote zoete aardappelen (totaal 700 g) 1 blikje ananasstukjes (225 g), uitgelekt en fijngesneden 1 eetl. plantaardige olie 15[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 2 eetl. + 1 theel. plantaardige olie 2 zoete aardappelen, geschild en geraspt 3½ dl magere koffiemelk 100 g gele basterdsuiker[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 190 g bloem ¼ theel. zout 4 theel. bakpoeder snufje nootmuskaat 250 g puree van gare zoete aardappelen 4 eetl. plantaardige[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Voor het notenlaagje 4 eetl. gele basterdsuiker 4 eetl. bloem ½ theel. kaneel ⅛ theel. zout 30 g boter, in blokjes 40 g[...]
Bron: allrecipes.nlIk bewaarde mijn Japanse toffees voor de juiste gelegenheid, maar wat blijkt - toffees hebben geen 'de juiste gelegenheid'. En omdat ze nu al bijna een jaar[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties: 8 4 grote zoete aardappelen 2 rode pepertjes, fijngesneden 60 gram zachte boter 50 gram lichtbruine basterdsuiker 60 ml slagroom,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 el zonnebloemolie 2 uien in hele dunne ringen 1 el fijngeraspte verse gember 1 tl komijnzaad 1 tl geelwortelpoeder (kurkuma) 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nlDeze week had ik een lekkere pasta gemaakt vol groenten en zaden. Gezond en smaakvol met een crunch. Spinazie gewokt, rode ui, knoflook, gedroogde tomaatjes en[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 1 kg aardappels (geschild) 500 g speklapjes 4 eetlepels ketjap manis 50 g boter 600 g koolraap (in blokjes) 1 rode ui (gesnipperd) 1[...]
Bron: ah.nlDit stoofpotje maakten we eerder met kip ( ajam bali) , maar deze versie met rundvlees is ook favoriet. De combinatie santen en zoete ketjap geeft een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEen stoofgerecht kun je uiteraard op het fornuis laten garen, maar zelf vind ik het nog makkelijker om de oven of slowcooker daarvoor te gebruiken. Minder kans[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlVoor Valentijn heb ik zelfs het hoofdgerecht zoet gemaakt. De combinatie zoete aardappel - pecannoten - ahornsiroop bleek zeer geslaagd ! Je verwarmt de oven[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDe mystery box, altijd een fascinerend onderdeel in kookprogramma's. Blijkbaar ben ik niet de enige die met enige afgunst kijkt naar de kandidaten die daar[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlDames en heren, even opgelet, want het is bijna weer kastanjetijd! En ik sta zelf al weken te trappelen. Ook al is het verwerken van de kastanjes best veel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl