Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 2 30 gr boter 1 stengel bleekselderij, fijngehakt 1 klein teentje knoflook, fijngehakt 1 eetlepel bloem 235 ml melk 60 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 1 personen 1 kg mosselen p.p. 1 stengel bleekselderij (in ringen) 2 el verse gember (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1
Bron: smulweb.nlNaturel mosselen zijn lekker…. Mosselen gekookt met wat prei, wortel en bleekselderij in bier of wijn. Niks mis mee en lekker makkelijk. Maar wil je eens[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEén van onze favorieten Vandaag een favoriet gerecht bij ons thuis. Favoriet bij mij omdat ik er bergen groenten en knoflook in verwerk en iedere keer een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVegetarische versie past ook goed bij dit gerecht. Vervang gehakt en oestersaus met champignons en soja saus. Ook goed gelukt bij iemand die geen spruitjes[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlIn de tas bevindt zich onder voor behoud: Bleekselderij, Bospeen, Courgette, Gele bieten, Paksoi, Sla krop, Witte kool Over van vorige week: Winterwortel,[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 2 kruidnagels 1 stuk schenkel (of 1 bakje soepvlees) 2 teentjes knoflook (ongepeld) 2 winterwortels ((500 g), in grove stukken) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 struik bleekselderij 2 grote rode uien 1 bakje oesterzwammen (150 g) 2 eetlepels olie peper 100 g Danish blue (kaas) zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels zonnebloemolie 1 paprika (geel, in reepjes gesneden) 3 stengels bleekselderij (in kleine stukjes) 250 g kipfilet (in blokjes) 1[...]
Bron: ah.nlVandaag heb ik een recept voor een vegetarische curry voor je. Een ideaal recept om restjes te verwerken. Zo had ik nog een halve blok tofu, een bakje zeekraal[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl. Allemaal een pannetje.....en kook of bak wat je zelf wilt eten... Dat is het leuke van gourmetten De tafel gezellig gedekt, Schaaltjes met allerlei soorten[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlVolgens mij is het kopen van groenten van het seizoen een bekend gegeven. Een beetje uitgekauwd ook. Toch kocht ik een tijdje terug verse asperges, die[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comIngrediënten Porties : 16 110 gr margarine 1 grote ui, versnipperd 240 gr selderij, fijngesneden 340 gr verse champignons, in schijfjes gesneden 860 gr[...]
Bron: allrecipes.nl