Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gr verse spaghetti 250 gr gehakt Italiaanse olijfolie 1 rode paprika (in blokjes) 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 400 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gr verse spaghetti 250 gr gehakt Italiaanse olijfolie 1 rode paprika (in blokjes) 2 sjalotten (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 400 gr[...]
Bron: smulweb.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNiets lekkerder (en leuker) dan een gerecht van begin tot eind zelf bereiden. Zo ook deze currypasta, de basis van een goede curry. Tegenwoordig verkopen ze[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlNeem een hap van deze salade en de vers gebakken broodjes en je gaat spontaan in sprookjes geloven! Kikkererwten salade met wortel/pastinaak speltbroodjes Dit[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMet een moestuintje van 5 bloembakken groot heb je geen overdaad aan groenten die je moet inmaken. Maar toch zijn er jaarlijks dingen die terugkeren. Gewoon[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDe laatste tijd ben ik aan het experimenteren met het zelf bereiden van Zeeuws spek. Wat een leuke hobby heb ik toch! Voor de marinade van het spek had ik[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWortels zijn toch wel wat saai als je ze alleen in water kookt. Ze moeten een beetje opgetut worden met balsamico, zoals hier de Toscaanse worteltjes of met ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl( Nederlands? scrollen ↓↓) And here are they: to serve with the " Authentic Ethiopian Injera ". Some Ethiopian dishes to serve with the Injera ([...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen Ca 1,5 pond lamsvlees in flinke blokjes (ca 5cm) stukje verse gember van 6-7 cm (of 3/4 tl gemalen gember) 5 sjalotjes 6 kruidnagels 5 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca 1,5 pond lamsvlees in flinke blokjes (ca 5cm) stukje verse gember van 6-7 cm (of 3/4 tl gemalen gember) 5 sjalotjes 6 kruidnagels 5 tenen[...]
Bron: smulweb.nlDe ingrediënten van een gerecht kunnen nog zo mooi, vers en 'in het seizoen' zijn maar waar ben je zonder kruiden. Voor de 'doe het zelver' maar natuurlijk ook[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.com