Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 76 recepten
Kalfsschnitzel met cantharellen en koffie Malse schnitzels door ze niet aan te bakken, maar ze in de koude koekenpan en koude boter te leggen en daarna pas op[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGerechten met paddestoelen horen bij de herfst. Recepten met deze "groenten" staan in dit jaargetijde in bijna elk magazine. Het woord groenten staat bewust[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWat gaat de tijd snel! Het is alweer 11 dagen geleden sinds mijn laatste blogbericht. Niet dat ik in die tijd stil heb gezeten, ik heb van alles gedaan,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMijn echtgenoot is een liefhebber van de Hollandse pot. Ik ben daar helemaal niet zo van. Ik maak het wel, want hoe is het gezegde ook alweer? De liefde van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe ingang van winkel Persepolis [spreek uit: pèr-SEH-pô-liss ] op Kanaalstraat 82 (te Utrecht) is weinig opvallend in de veelheid aan uitgestalde groenten en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAl tijden staat Aan de Amstel heel hoog op mijn lijstje van must-go-to-restaurants. Of, stond. 'n Tijdje terug kreeg ik een telefoontje van Michiel van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil u graag toch nog even laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle. Het werd niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil jullie graag - in de herhaling - nog een keer laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1 kleine rundersukade van ca. 1 kg bakboter 1 grote of 2 kleine aardappels 1/3 prei, fijngesneden 1 kleine winterwortel, fijngesneden 2[...]
Bron: smulweb.nl. Wildsoep met bospaddestoelen Ingredienten: 300 gram bospaddestoelen 200 gram gaar wildvlees (fazant of wilde eend) 200 gram aardappelen 2 knoflookteentjes 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen 100 g shii-take 100 g cantharellen 150 g oesterzwammen 75 g boter 2 sjalotjes gesnipperd 50 g bloem 150 ml droge witte wijn 1 pot[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 Velouté-saus 1,5 liter kokend water 1,5 kippenbouillonblokje 30 gram boter 2 eetlepels bloem Soep 500 gram cantharellen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 2 eetlepels zonnebloemolie 1 klontje boter 500 gr kalfshaas 750 ml cider 2 uien, gesnipperd 1 sjalotje, fijngesneden 2 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg. wildzwijnshaas versgemalen peper, zout 8 ganzenlever medaillons a 40 gram 8 broodcroutons 2 dl. Madeira 5 dl. kalfsfond[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 sjalotjes, in dunne schijfjes 1 knoflookteentje, geperst 1 tl korianderzaad, geplet 1 laurierblaadje 200 ml groentebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 5 eetl zonnebloemolie, * 1.5 kopje fijngehakte ui, * 3 eetl verse geraspte gemberwortel, * 2 gehakte tenen knoflook, * 1 afgestreken theel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 40 g boter 300-350 g gemengde paddestoelen (shiitake, cantharellen, pied de mouton), in stukjes 1 tl tijmblaadjes 2-3 el fijngesneden (platte)[...]
Bron: smulweb.nl