Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 2 personen 250 ml volle melk 70 gram pure chocolade Mespuntje gedroogde chili flakes Klein snufje zeezout Mespuntje gemalen kaneel Mespuntje nootmuskaat[...]
Bron: smulweb.nlIngemaakte pompoen Deze kruidige, zoet-zure ingemaakte pompoen is lekker bij een stukje kaas of worst, vleesgerechten zoals gehaktbrood/ballen, karbonaadjes,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze stoofschotel met lamsvlees en aubergine wordt op smaak gebracht met ras el hanout. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel met onder meer gember,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDruk, druk, druk gehad de afgelopen weken ; helpen bij werkstukken, presentaties en spreekbeurten van de kids. De meeste kinderen vinden zichzelf gelukkig zo[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlDus.....ik sta in één week 2 taarten te bakken uit het Jamie Magazine in de hoop deze op mijn blog te kunnen zetten. En je weet hoe dat gaat met een taart, het[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlEen stoofgerecht kun je uiteraard op het fornuis laten garen, maar zelf vind ik het nog makkelijker om de oven of slowcooker daarvoor te gebruiken. Minder kans[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlValt het u ook op dat je tegenwoordig soms zulke merkwaardige combinaties tegenkomt? Boerenkool met olijven en pesto. Gegratineerde zuurkoolschotel. Biet,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlHet seizoen is weer begonnen. Dit betekent dat de boekingen voor onze B&B weer binnen komen, en de moestuin om aandacht vraagt. Minder tijd om te bloggen[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe echtgenoot en 'yours truly' hebben hun hart verloren aan de Provence, maar dat wisten jullie al natuurlijk. Wat ik jullie vandaag wil voorstellen is[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comMet Kerst kreeg ik een Ethiopisch kookboek cadeau. Dit was mijn eerste kennismaking met de Ethiopische eetcultuur. In het boek staat aangegeven dat het voedsel[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe echtgenoot en 'yours truly' hebben hun hart verloren aan de Provence, maar dat wisten jullie al natuurlijk. Wat ik jullie vandaag wil voorstellen is[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWat is zhug en hoe gebruik je het? Zhug, sahawiq of skhug is een pasta en komt van oorsprong uit Jemen. Een variatie met tomaat wordt in Israël gegeten bij[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHou je ook zo van Indiase curry's, dan moet je zeker deze rode bietencurry met sukadelappen eens proberen. Heerlijk van smaak. Bij ons komt deze curry zeker[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com