Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 250 g zalmfilet 1 laurierblaadje 2-3 schijfjes ui 5 zwarte peperkorrels 200 g plakjes gerookte zalm 200 g kwark 3 el crème[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 750 ml plus 3 el halfvolle melk 500 g gerookte schelvisfilet 1 laurierblaadje 1 grote prei, in de lengte gehalveerd en in[...]
Bron: allrecipes.nlIn het boek "Pies and puds" van Paul Hollywood stond een recept for smoked haddock en watercrees tart. Toen ik het recept zag kreeg ik al trek en hij ging[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappelen (geschild en grote gehalveerd) 200 ml halfvolle melk 1 laurierblaadje 2 bosuitjes (in dunne ringen) 75 g waterkers[...]
Bron: ah.nlPlatte peterselie heeft meer smaak dan krulpeterselie Deze keer wil ik het eens hebben over peterselie . “Hè?” hoor ik u nu denken.[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlWie niets doet met de schalen van kreeft, garnalen of krab, mist een heerlijke zelfgemaakte soep: de bisque. Het vlees van de schaaldieren kan als garnituur[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBenodigdheden: 1 ui, fijn gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst Olijfolie 1 bussel asperges, geschild en gehalveerd 1/2 broccoli in roosjes 1/2 courgette[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beTerwijl ik aan het huishouden ben staat op de achtergrond te televisie op een kookzender. Ik luister niet echt, inmiddels is er een Belgisch programma op.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlAs promised here is the recipe for the chickpea watercress soup. As always you can be creative and replace or add ingredients. I bought the watercress on the[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comBenodigdheden: 1 ui, fijn gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst Olijfolie 1 bussel asperges, geschild en gehalveerd 1/2 broccoli in roosjes 1/2 courgette[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.bevoor 4 personen 1 zuiglamsbout van plm. 800 gram, 2 el olijfolie, 8 tenen knoflook (in de schil), 1 bosje peterselie, 1 bosje tijm, 1 laurierblad, peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 g rundsschouderstuk (ofwel zenuwstuk) -200 g mirepoix van wortel, ui, tijm, laurier -50 g spek (vers of gerookt, naar eigen keuze) -1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 zuiglamsbout van plm. 800 gram, 2 el olijfolie, 8 tenen knoflook (in de schil), 1 bosje peterselie, 1 bosje tijm, 1 laurierblad, peper, zout[...]
Bron: smulweb.nl