Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 300 g couscous 150 g rozijnen 1 tl gemalen komijn 2 el fijngesneden verse koriander 1 el citroensap chilisaus naar wens snufje[...]
Bron: allrecipes.nlEen leuk bijgerechtje. Dit recept komt uit de Vegeterranean. Ik heb het wat versimpeld ivm tijdgebrek. Er kan ook nog 1/2 stengel bleekselderij, 1/2 courgette[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 3 kipfilets 2 dikke uien 4 groene pepers uit een pot 2 bleekselderij stengels 1/2 winterwortel 20 zwarte olijven uit blik (zonder pit) 3 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlCaponata roept bij mij spontaan heimwee op naar de zomer. Onweerstaanbaar vind ik deze Italiaanse groentestoof. Aubergines en bleekselderij badend in de[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlSpanje-Nederland: 1-5 Zoals onze jongens vier jaar geleden met het WK de boot in gingen en in de finale verloren van Spanje, zo hebben ze deze wedstrijd vét[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIngrediënten 1 kalkoen (ca. 2-2.5 kg) 8 sneetjes witbrood 1 citroen 1 grote ui 20 g Italiaanse kruiden (zakje) 175 g boter 1 pot kokend water zet alles[...]
Bron: ah.nlDit recept komt van Matt Preston. Vaste kijken van Masterchef Australia kennen zijn naam ongetwijfeld. In de show kookt hij niet veel, maar je kunt wel aan hem[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIk blijf gefascineerd door de smaken van het Midden-Oosten en kook momenteel graag gerechten uit de verscheidene keukens uit de regio. Wat is toch de[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlHet is lekker en vergt niet veel voorbereiding. Kan een dag van tevoren klaargemaakt worden. Oventijd ongeveer 5 uur. Ingrediënten voor 6 personen 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCaponata met couscous We zijn helemaal van de aubergines op dit moment, ik zie ze liggen bij de toko en kan de verleiding niet weerstaan om er een paar te[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDie helemaal zacht gegaarde eend, dat snufje kaneel in de tomatensaus… Dit is zo lekker, jongens... Deze Italiaanse eendenragu is een perfect[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlQua kleuren sprankelt dit weer niet, maar daar moet je even doorheen kijken. Wel eens het gezucht van een vegetariër gehoord dat ze in een restaurant weer niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlCaponata Een vegetarische groenteschotel... Lijkt me heerlijk, je kunt er alle kanten mee op Met couscous of rijst of ciabattabrood erbij (het is dan niet[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl