Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 600gr carpaccio van verse zalm 600 gr vastkokende aardappelen (type Nicola) 1 kleine komkommer 3 gekookte artisjokbodems (vers of in blik) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600gr carpaccio van verse zalm 600 gr vastkokende aardappelen (type Nicola) 1 kleine komkommer 3 gekookte artisjokbodems (vers of in blik) 3[...]
Bron: smulweb.nlDe meteorologische lente is in het land en daar hoort een seizoensgebonden bordje bij. Dit is er zo eentje. Hier word je meteen vrolijk van. Lekker, kleurrijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 2 pakjes gerookte zalmfilet (a 100 g) 2 hartkomkommers (in dunne plakjes) 2 tl 4-seizoenen peper (zakje 40 g) 1 sjalot (fijngesnipperd) 2 el[...]
Bron: ah.nl1000 g zalmfilets met vel 4 citroenen 8 el olie bosje bieslook 4 el kappertjes 7 takejes gladde peterselie zout peper Bereidingswijze Verwijder de eventuele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Ca. 2 ons gerookte zalm, flinterdun gesneden Veldsla Pijnboompitten Olijfolie Sjalotje(s) Citroen Voorbereiding Indien de zalm niet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr carpaccio van verse zalm * 600 gr vastkokende aardappelen (type Nicola) * 1 kleine komkommer * 3 gekookte artisjokbodems (vers of in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr verse zalm - 1 courgette - 1 wortel - 4 witte asperges - 4 groene asperges - 1 wit van prei - 2 eetlepels citroensap - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen PER PERSOON:..... * ruim 1 ons rauwe zalm * 1 flinke asperge EN VERDER:.....voor de dressing: * 6 eetl. olijfolie extra vergine * flinke kneep[...]
Bron: smulweb.nl1000 g zalmfilets met vel 4 citroenen 8 el olie bosje bieslook 4 el kappertjes 7 takejes gladde peterselie zout peper Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Ca. 2 ons gerookte zalm, flinterdun gesneden Veldsla Pijnboompitten Olijfolie Sjalotje(s) Citroen Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr carpaccio van verse zalm * 600 gr vastkokende aardappelen (type Nicola) * 1 kleine komkommer * 3 gekookte artisjokbodems (vers of in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr verse zalm - 1 courgette - 1 wortel - 4 witte asperges - 4 groene asperges - 1 wit van prei - 2 eetlepels citroensap - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen PER PERSOON:..... * ruim 1 ons rauwe zalm * 1 flinke asperge EN VERDER:.....voor de dressing: * 6 eetl. olijfolie extra vergine * flinke kneep[...]
Bron: smulweb.nl