Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 56 recepten
Nadat ik 2 jaar geleden een rondreis door Thailand en Laos heb gemaakt, ben ik helemaal verliefd geworden op het eten daar! Ik heb daar in een dikke maand,[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlI'm so glad to say that my back is getting better each day and can move almost normal again (as far as it was normal before that is). So I was able to bake[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comZachte witte speltbroodjes Een lekker zacht bolletje.... dit gaat er bij ons in het weekend altijd wel in. De bolletjes zijn heerlijk, klein beetje stevig. En[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlAl eerder maakte ik een grote versie van deze börek in 'slakkenhuis'vorm, dit zijn wat kleinere lichtere varianten met een vulling van spinazie en feta/Turkse[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAlhoewel er natuurlijk al een recept voor poğaça op Mijn mixed kitchen staat, zijn er nog 1001 andere recepten om deze Turkse gevulde broodjes net even wat[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlSigara börek (opgerolde gebakken börek) is denk ik wel één van mijn favoriete gerechten uit de Turkse keuken. Knapperig, loeiheet en met zachte gesmolten kaas[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlEen maaltijd in Turkije en ekmek (pide, Turks brood) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een Turk eet áltijd brood bij het eten, of het nou ontbijt,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlKıymalı kol böreği (ronde börek met gehakt) at ik voor het eerst in Alanya, bij Hancı Pastanesi , een hele bekende 'pastane' (patisserie). Zeker een aanrader[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDeze gül böreği (börek van loempiavellen in de vorm van een roos) at ik voor het eerst tijdens een 'kahvaltı' (Turks ontbijt) en toen ik één hap had genomen[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIk ben lang geleden opgehouden me er over te verbazen, maar in Turkije komt niets op tafel zonder dat brood naast ligt (oké, een enkele uitzondering zoals[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlVandaag maakte ik mijn börek van baklavadeeg (te koop bij elke Turkse, Marrokaanse, ... winkel, in de koeling). Bij baklavadeeg denk je in eerste instantie -[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIk ben een fervent gebruiker van Instagram . Iedere week deel ik daar foto's uit ons dagelijks leven en de foto's die ik met deze app maak, deel ik ook altijd[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comSommige kinderen hebben een fase dat hun voedsel elkaar niet mag raken. Dus pasta ok, tomatensaus ok. Maar… pasta met daarbovenop tomatensaus? Alarm! Zo[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet recept voor knackebrood dat ik omgedoopt had tot roggecrackers was zo simpel dat het uitnodigde tot verder experimenteren. Bakpoeder houdt van karnemelk,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen heerlijk vegan zondagsbroodje zonder tarwe, gist, weinig gluten, makkelijk verteerbaar en lekker snel klaar! Na één keer maak je waarschijnlijk de dubbele[...]
Bron: geweldig-gezond.blogspot.nlDeze soepstengels smaken heerlijk bij salades, uiteraard bij soep, maar kunnen ook goed geserveerd worden bij een borrel. Ingrediënten: voor 16 stuks ·[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.de