Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten Porties : 2 3 plakken buikspek (varken) olijfolie 1 steranijs komijn 2 middelgrote aardappelen, geschild en gesneden scheut melk 2 klontjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g schouderlappen, in plakjes gesneden 1 cm verse gember, fijn 4 teentjes knoflook, fijn 5 cm pijpkaneel 3 kardemomzaden 1 t chilipoeder 2[...]
Bron: smulweb.nlAanleiding voor deze dish was een feestje bij mijn onderburen. De aanbouw van de serre was dan toch eindelijk afgerond en dat moest gevierd worden met een[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comZo, eindelijk een weekje weg. Althans, zondag verkast Aan tafel met Tanja een weekje naar Mallorca. Met vriendin en kroost van 2+. De tweeplusser eet[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDe afgelopen maanden was in vrijwel elk culinair tijdschrift op z'n minst wel een kader aan de drie jonge worstmakers gewijd die zich onder de naam 'Brandt en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen PANNENKOEKENBESLAG: 2 eieren, 3,75 dl melk, 200 g meel, 1/2 tl zout, zonnenbloemolie VULLING: 400 g half om half gehakt (rund en varken), 1- 2[...]
Bron: smulweb.nlGeklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nl3,0 kg Schoudervlees varken in inclusief vet 1,5 kg Magere runderriblap, bieflapen of schenkel 5 eetlepels zout 1 eetlepel suiker 2 eetlepels cayenne peper 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Variant 1: Oven Een methode waarbij de hete lucht in de oven vocht aan het vlees onttrekt en je een krokant resultaat krijgt (soort[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kilo varkensschouder 1,5 dl tomatenketchup 1 dl wittewijnazijn 1 dl (kippen) bouillon 50 g basterdsuiker 1 e fijne Franse mosterd 1 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 kilo spareribs, uit het ribstuk 3 liter (groente)bouillon MARINADE 3 dl honing 0,5 dl azijn 3 tenen knoflook, fijngehakt 1/2 chilipeper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 140 g zwoerd 500 g gedroogde witte bonen(12 uur weken in drie keer het volume water) 1 stengel bleekselderij 1 winterpeen 1 sjalot 8 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlTuinbonen met doperwtjes, spekjes, witte wijn en munt Simpele ingrediënten, maar wat was het lekker. Ik kocht bij La Casa del Jamón, de vleeswarenafdeling van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZaterdagavond na ons dagje in de Efteling met de collega's van Peter ivm het 80-jarig bestaan van ONVZ (een stralende dag met als hoogtepunt het spetterend[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlTypisch Amerikaans langzaam gegaarde varkensschouder met een lekkere barbecue saus. Varkensschouder is nauwelijks gebruikt stuk varkensvlees, terwijl het een[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nl