Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 16 oesters (nr 2) 16 sint-jakobsschelpen 4 eetlepels paneermeel Voor de saus 50 gr sjalotjes, in ringen 8 sprietjes bieslook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Oriëntaals dressing: Azijn 2 el ,Zoete hete chilisaus 100 ml ,Gembersiroop 1 el, sesamolie 3 el ,fijngehakte koreander Arabische[...]
Bron: smulweb.nlVooruitlopend op de Nationale wijnweek , hebben we afgelopen vrijdag met de wijnkring in Het Meisjeshuis wijnen van eigen bodem geproefd. Natuurlijk van de[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 2 konijnenbouten (ca. 800 g) (versgemalen) peper ½ kruidenbouillontablet 1 teentje knoflook 1 takje tijm ¼ theelepel gemalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 focaccia (voorgebakken brood) 1 teentje knoflook (gehalveerd) 100 g verse walnotenpesto (bakje a 125 g) 75 g rucolasla 200 g abdijkaas (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak witlof (750 g) 1 stukje kaas (port salut (185 g)) 1 tuinkruiden bouillontablet 2 el grove mosterd 2 pakjes casselerrib (gegrild (a 100[...]
Bron: ah.nlVooruitlopend op de Nationale wijnweek , hebben we afgelopen vrijdag met de wijnkring in Het Meisjeshuis wijnen van eigen bodem geproefd. Natuurlijk van de[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlbron foto: Saveur Het recept in het kort? Nou, je vermaalt al je restjes kaas, samen met wat witte wijn, roomkaas en een teen knoflook. En dan heb je dus[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 16 personen 3 liter wildbouillon 16 el rode port zout en peper 4 blikjes kastanjes uitgelekt (blikjes a 250 gr) 8 eetlepels fijngesneden peterselie 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen ?1 pot gevogeltefond ?een stukje eend of ander gevogelte (plm.200 gram) ?100 gram zeer fijne soepgroenten ?verse tuinkruiden (bieslook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 4 stuks Eendenbouten 1 liter Kippenbouillon 4 blaadjes Gelatine 6 stuks Augurken 3 stuks Kastanjechampignons 3 stuks Oesterzwammen 1 stuk[...]
Bron: smulweb.nl1/2 pot mayonaise 1/4 l slagroom (ongezoet) blikje tomatenpuree scheutje port (of cognac?) 3 eieren, hardgekookt zilverui knoflook 3 augurken bieslook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 16 personen 3 liter wildbouillon 16 el rode port zout en peper 4 blikjes kastanjes uitgelekt (blikjes a 250 gr) 8 eetlepels fijngesneden peterselie 4[...]
Bron: smulweb.nl