Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 53 recepten
Na het voorgerecht ( gerookte eendenfilet met mango ) en de soep ( witloofsoep met appel en grijze garnalen ) is dit het hoofdgerecht dat KookMakkelijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 6 1 ontbeende, ongerookte ham of hamschijf van 1 1/4 kg met dun vetlaagje (eventueel geweekt) 1 laurierblad 12 grote pastinaken,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 varkensworsten van een goede kwaliteit, circa 275 g in totaal 1 blik fijngehakte tomaten, circa 400 g 2 blikken rode kidney-[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 volle hazenruggen katenspek, eventueel varkensnet versgemalen peper, zout 2 verse rode bieten zout tijm knoflook olie 500 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg rundvlees (licht doorregen) 2 pastinaken 3 rode uien 4 stengels bleekselderij 4 a 5 grote wortels 5 aardappels, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen 1 klapstuk van 500 gram 2 dl rode wijn (of ¼ liter) 1 runderbouillonblokje ½ liter water 10 jeneverbessen 1 teentje knoflook 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 stuk Ierse contrefilet/ lendenstuk met vetrand, op kamertemperatuur 400 g winterwortel 50 g verse roomkaas, op kamertemperatuur 1-2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1½ kg wildzwijn (in blokjes), ½ fles witte wijn, 4 el balsamicoazijn, 3 hele knoflooktenen (geplet), 2 rode uien (in zessen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 stuk Ierse contrefilet/ lendenstuk met vetrand, op kamertemperatuur 400 g winterwortel 50 g verse roomkaas, op kamertemperatuur 1-2[...]
Bron: smulweb.nlMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLaat het maar koud worden! Koken in de Römertopf past helemaal in het seizoen! Lekkere stoofpotten met winterpeen, aardappel (neem eens zoete aardappel),[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen gerecht ontdekt op vakantie en dankzij de wortelgroenten uitstekend geschikt voor een koude winterdag. Heel lekker met in een uitje gestoofde erwtjes en[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beDit is een heel simpel gerechtje dat met een goed stukje vlees erbij als hoofdgerecht helemaal af is, maar je kunt het ook als voorgerecht serveren! 2 personen[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlRoosteren doet zo iets moois met groenten. Vaak komen er hele andere texturen en smaken tevoorschijn dan bij koken of stomen. Intens, vol en gemoedelijk. En de[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDeze heerlijke iets zoete / pittige soep kan het hele jaar door. Ook heerlijk voor een feestelijke gelegenheid. Gewoon maken, proeven en genieten zou ik[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.de