Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 kg varkenshaas, in blokjes van ong. 2 cm gesneden 1 blik (van ong. 400 gr) tomatenblokjes, uitgelekt 2 blikjes (totaal 400 gr)[...]
Bron: allrecipes.nl1 e komijnzaad 1 e korianderzaad 1/2 e venkelzaad 1 e mosterdzaad 2 gedroogde rode pepers, in stukjes 2 e oregano 1 t uienpoeder 1 t knoflookpoeder 1 e zoete[...]
Bron: smulweb.nl1 e komijnzaad 1 e korianderzaad 1/2 e venkelzaad 1 e mosterdzaad 2 gedroogde rode pepers, in stukjes 2 e oregano 1 t uienpoeder 1 t knoflookpoeder 1 e zoete[...]
Bron: smulweb.nlHet is nog prachtig weer. Misschien wel de laatste kans dit jaar om de barbecue aan te steken. Vandaag maken we pinchos morunos, moorse spiesjes, de tapa uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZuurkool met wortel, aardappels, amandelen en blokjes gebakken tofu Het is zo simpel dat ik ervan overtuigd was dit recept al lang te hebben gegeven. En aan de[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlOp een avond had ik zoveel zin in sate. Ik weet niet waarom, maar ik wilde gewoon echt saté hebben die avond. Misschien was het omdat ik wist dat ik nog[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDe definitie van het begrip ‘flexitariër’ is zelf ook vrij flexibel: zo ben je volgens www.flexitarier.nl al in dit hokje te plaatsen als je per[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 1 teentje knoflook (geperst) 1 rode peper (fijngehakt) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g varkenshaas 2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 5 el ketjap manis 1 el citroensap 1 tl djinten (gemalen komijn) 2 tl ketoembar peper[...]
Bron: ah.nlIedereen maakt goeie voornemens bij het begin van het nieuwe jaar. En die heb ik ook gemaakt. Ik heb veel doelen maar diegene die hier nu relevant zijn...[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIedereen maakt goeie voornemens bij het begin van het nieuwe jaar. En die heb ik ook gemaakt. Ik heb veel doelen maar diegene die hier nu relevant zijn...[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlAlhoewel ik een zomermens ben kan ook de herfst mij fascineren. De geel gouden bruine roestige kleuren is, zoals eten een genot is, zeker een genot om naar te[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beErgens in de 1 e helft van dit jaar veranderde ik mijn banner (de strook waar de titel van het blog in staat). Ik zette er wat nieuwe foto’s in en een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe willen natuurlijk allemaal verschillende spiesjes ook van verschillende vleessoorten. Nu dus een varkensspiesje. Deze zijn heel makkelik. Voor de marinade[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlPinchos met tuinbonen en serranoham: 1/4 bos gewassen peterselie 4 el olijfolie 1 knoflookteen zeezout/zwarte peper 50 gr geraspte belegen kaas ong.36[...]
Bron: smulweb.nl