Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen Voor het soepje 1 fles rose 300 g suiker 4 takjes rozemarijn 500 g aardbeien 4 takjes aalbessen 50 g bosbessen 50 g braambessen, gehalveerd 4[...]
Bron: smulweb.nlKell's Kitchen gaat in de komende blogposts op de Arabische toer! "Huh, maar 't is toch Ramadan ?", hoor ik je bijna denken... Ja, maar hoewel van zonsopgang[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRecept met desem en spelt Dit brood heb ik gisteren met mijn nicht Jose gemaakt. Maar dan met tarwebloem, want een speltdeeg is lekker, maar wel een tikje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHartig gevuld desembrood (salami, olijven, kaas) Opgerold gevuld brood staat leuk! Tijdens de workshop desembrood bakken hebben we een opgerold gevuld brood[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOp allerlei forums kom ik vragen over ras el hanout tegen. Ook op mijn blog zie ik regelmatig zoekacties naar dit specerijenmengsel. Op mijn blog van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAls vieruurtje zijn het de appelflappen van Sofie Dumont geworden. Wat heb ik gebruikt: 2 appels, Elstar hazelnoten en cashewnoten bladerdeeg 2 kardemom[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWat bofte ik! Ik mocht zaterdag even achter de schermen bij Job van Berkel, de man achter Patisserie Tout in Amsterdam. De patisserie had een bruidsproeverij[...]
Bron: karenannecakes.blogspot.nlSoms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 1 sinaasappel 100 g gewelde abrikozen (zakje à 200 g) 125 g rozijnen 50 g pijnboompitten 2 takjes rozemarijn 1 pak witbroodmix (500 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 275 g zachte boter 4 eetlepels cream sherry 300 g witte basterdsuiker 5 nectarines (gehalveerd) 125 g blauwe bessen 4 eieren 200 g bloem[...]
Bron: ah.nlDe echtgenoot en 'yours truly' hebben hun hart verloren aan de Provence, maar dat wisten jullie al natuurlijk. Wat ik jullie vandaag wil voorstellen is[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beBehalve dat het nu een gezellige tijd is met pakjesavond en de kerstdagen in het vooruitzicht is het helaas ook weer de tijd van zere kelen, hoesten en[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl