Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 200 ml zure room 1 el bloem 2 el maizena 4 el water 1/2 tl chilipoeder 1 tl gemalen korianderpoeder 1/2 tl gemalen gember 2[...]
Bron: allrecipes.nl1 lamsbout met been +/- 1700 gram 3 teentjes knoflook 20 gram roomboter 4 takjes verse rozemarijn gemalen peper en zout voor de jus: 100 ml rode wijn klontje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]
Bron: smulweb.nlRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlEen navarin is een eenvoudige lamsstoofschotel met wortels en raapjes. De benaming: navarin is genoemd naar de navet (raap). 1 kg lamsbout, ontbeend en in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 4 eetlepels vloeibare margarine 400 g lamsboutlapjes à la minute (in stukjes) 4 eetlepels bloem 200 ml halfvolle melk ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 teentjes knoflook 900 g lamsbout zonder been zout (versgemalen) zwarte peper 2 uien 1 winterwortel 2 eetlepels boter of margarine 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 9 1 grote lamsbout zout en gemalen zwarte peper naar smaak 175 gr Engelse mosterd 1 scheutje worcestersaus 2 eetlepels bloem 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 lamsbout van ongeveer 1 kilo, 1 fles rode (kook)wijn, 1 flinke ui, (verse) knoflook, verse peterselie en selderij (of diepvries), een paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor vier personen, voorbereiding: 20 minuten, Eerste bereiding meer dan 90 minuten. Vervolgbereiding ongeveer 30 minuten Ingrediënten:[...]
Bron: smulweb.nl