Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 kg. skreifilet met huid (winter kabeljauw) 500 gr. langoustine schalen olijfolie 2 tenen knoflook 30 gr. gesnipperde sjalot 30[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg langoustines scheut olijfolie 1 lepel boter 1 niet te grote ui kwart bol verse knoflook of 2 tenen gedroogd 1 winterpeen 1[...]
Bron: allrecipes.nlEuh? Vanille? Neeje, die van Hap & Tap is niet op haar kop gevallen en blijven stuiteren. Er gaat wel degelijk vanille in dit voorgerecht en 't past er nog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVandaag heeft mijn dochter het ouderlijk dak verlaten na (bijna) 25 jaar. En ja, ik heb het er moeilijk mee. Het lege nest syndroom, nooit gedacht dat ik er[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEindelijk! Ze zijn er! De echte Zeeuwse mosselen. We hebben er langer dan voorzien op moeten wachten, maar ze lossen alle verwachtingen ruimschoots in: ze[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet regenweer vandaag kon ons niet deren. Integendeel. Ideaal kokkerelweer! Na een rooftocht op Culinaria waar we achtereenvolgens een pipetje espelettezout,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beToen we Rome als bestemming hadden uitgekozen, heb ik mijzelf vier doelen gesteld. En wel van wat ik in Rome wilde eten. Als je dan toch naar Italie gaat, wil[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comWeet je wat ik zo fijn vind aan mijn kooklessen bij David Selen? Dat is dat je er leert hoe je met heel weinig producten - topproducten, dat wel, da's evident[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJoe! Nou, en dan is het nu tijd voor de laatste Valencia-blog. In mijn vorige blogposts las je al dat we best wel een te gekke tijd hebben gehad en dat we toch[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHet voordeel van deze tijd, de donkere dagen voor Kerstmis, is dat "wild" en schaal- en schelpdieren goed te verkrijgen zijn. Het is dan ook voor mij een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe laatste mysterybox is alweer een tijdje geleden, superleuk om weer's mee te doen. Het startsein kwam van Johanneke van Bijna net zo lekker als thuis . De[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlJoe! Nou, en dan is het nu tijd voor de laatste Valencia-blog. In mijn vorige blogposts las je al dat we best wel een te gekke tijd hebben gehad en dat we toch[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHet voordeel van deze tijd, de donkere dagen voor Kerstmis, is dat "wild" en schaal- en schelpdieren goed te verkrijgen zijn. Het is dan ook voor mij een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk ben zo blij dat Evert het idee dat hij geen garnalen lust heeft bijgesteld, anders hadden we deze korma, en nog veel meer andere gerechten, nooit gegeten.[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDe laatste mysterybox is alweer een tijdje geleden, superleuk om weer's mee te doen. Het startsein kwam van Johanneke van Bijna net zo lekker als thuis . De[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl