Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingredienten: - 100 ml water - 100 ml melk - 100 g boter - 100 g bloem - 4 eieren - snuf zout Voor de vulling: - ½ l slagroom - 35 g fijne kristalsuiker[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 ml volle melk - 250 ml slagroom - 20 g suiker - 1 vanillepeul - 1 citroen - 3 g agar agar of 2 g gelatine (ca.1½ blaadje) - 150 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet was de derde keer dat ik mee deed aan het Foodblogevent en nu mag ik het zelf organiseren. Vorige maand was Femke van het blog "Smaakmaakster" de host en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 5 el melk -200 g toblerone - 300 ml slagroom Bereiden: 1. Verwarm de melk in een pan. Breek van de toblerone 2 hoekjes af en leg apart. Hak de[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 100 g bloem - 20 g cacaopoeder - 140 g fijne kristalsuiker - 1 ½ tl bakpoeder - een snufje zout - 1,2 dl volle melk - 1 ei - 120 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 305 g bloem - 40 g walnoten, gemalen - 1 tl bakpoeder - 1 tl zout - 225 g ongezouten roomboter + 30 g, op kamertemperatuur - 85 g donkere[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 400 g gekookte kastanjes - 100 g poedersuiker - 110 g roomboter, in stukjes - 100 g donkere chocolade (minstens 70% cacao), in stukjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comMijn inzending voor het Foodblogevent juni 2012 Het Foodblogevent wordt deze maand gehost door Kelly van Kell's Kitchen en zij heeft als thema gekozen "Guilty[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de bodem: - 180 g bloem - 70 g suiker - 1 tl vanille extract - 100 g roomboter - snufje zout Voor de karamel: - 50 g roomboter - 400 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 150 gram zachte ongezouten boter - 150 gram fijne kristalsuiker - 160 gram zelfrijzend bakmeel - 15 gram cacao - 3 eieren - 1 theelepel[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comToen wij vorig jaar met vakantie waren in Buenos Aires hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met "dulce de leche". We hebben daar een paar keer dulce de[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - 265 g tarwebloem - 35 g suiker - flinke snuf zout - 3,5 g gedroogde gist - 1 ei, op kamertemperatuur - 80 ml melk, lauwwarm -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com