Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 2 12 oesters zout 80 ml visbouillon 1 theelepel bloem 1 theelepel boter 2 eetlepels Noilly Prat (droge vermout) 50 ml witte wijn 3[...]
Bron: allrecipes.nlHet 'industrieterrein' van De Kookfabriek breidt zich steeds verder uit in Nederland: na Den Haag en Amsterdam is nu Rotterdam aan de beurt. Én er zijn zelfs[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comWat zijn nu eigenlijk blinis? Blinis zijn een gemakkelijk en lekker gerecht! Blinis zijn pannenkoeken en kunnen in allerlei vormen worden gemaakt: klein,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZomaar ergens binnenstappen en van de kaart eten is als vegan niet altijd evident. Behalve in het zuiden! Ze koken er veelal met olijfolie in plaats van boter[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beBlini's zijn kleine hartige pannenkoeken die veel gegeten worden in Oost-Europese landen. Lezers met een dikke portemonnee hebben ze misschien wel eens gegeten[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDit jaar vallen de kerstdagen voor mij, gezien mijn werkdagen, niet zo gunstig. Dat werken vind ik geen probleem, alleen wanneer ga ik boodschappen doen en[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlTadaa!! Hier is mijn vegetarisch hoofdgerecht voor het kerstdiner 2014! Het thema is heel feestelijk: zwart-wit. Tegen traditie in bestaat deze lasagne geheel[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlVan de laatste gruzelementjes truffel heb ik truffelpuree gemaakt, zodat ik er lekker lang mee kan doen. Het recept is van Peter Lute, van Restaurant Lute[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp herhaaldelijk zeuren van mijn vriend aten we van de week Captain’s Dinner; kapucijners met uitjes en spekjes, compleet met piccalilly erbij! Voor een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlBlini met Zalm en Kaviaar Ingredienten: Voor 6 personen: het beslag voor de blini's: 4 dl melk 15 g verse gist 250 g tarwebloem 100 g boekweitbloem 3 eieren[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlDit jaar vallen de kerstdagen voor mij, gezien mijn werkdagen, niet zo gunstig. Dat werken vind ik geen probleem, alleen wanneer ga ik boodschappen doen en[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlEr zit geen vis bij dit gerecht, maar wel een heel oud verhaal dat eeuwen terug schijnt te gaan. De legende gaat over de stad Kampen, waar men een hoge gast[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSergio Herman: „Dit recept kreeg ik van een bevriende chef toen ik op de Malediven aan het koken was. Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n surf ’n[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 1 verse zalmfilet met huid (er moeten voldoende plakjes voor 10 personen uitgesneden kunnen worden) 10 scampi's (middel) 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Schrik niet van de lange bereidingstijd.....dit heeft alleen te maken met het rijzen van het meel..... -15 gram verse gist. -3 dl. lauwe (!)[...]
Bron: smulweb.nl