Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 106 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst 1 aubergine, in kleine blokjes 1 rode paprika, zaad[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1/2 prei 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 100ml droge witte wijn 3 eetlepels verse kruiden (tijm peterselie en dragon)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Zout en versgemalen peper 300 gr bloemkool, in kleine roosjes verdeeld 300 gr broccoli, in kleine roosjes verdeeld 1 el zure room 1 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 3 middelgrote zeeduivels; peper en zout; witte bloem; olijfolie. Voor de diaphanesaus: a) voor de gastrique: 1 flinke fijngehakte sjalot; zeer[...]
Bron: smulweb.nlEr zijn een paar kookboeken in mijn kast waar ik maar geen genoeg van kan krijgen. Sinds vorig jaar is er -na een heerlijke bioscoopbezoekje aan de film Julie[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen Saus gepofte rode paprika 2 rode paprika`s 1 kleine ui 2 teentjes knoflook olijfolie 4 takjes tijm 200 ml bouillon 50 ml slagroom Zoetzure[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 16 geopende oesters 150 gr rivierkreeftjes 1/2 el champagneazijn of witte wijnazijn 1/2 el sjalot, gesnipperd 1 dl champagne 150 gr ijskoude[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dungesneden entrecotes van ca. 125 gr. per stuk 1 el. olie zout en peper 1 groot stokbrood in vier gelijke stukken 1 vleestomaat in dunne[...]
Bron: smulweb.nlVoor 1 liter saus 50 gr sjalotten 600 gr boter 1 dl dragonazijn (of witte wijn azijn) 3 takjes dragon 1 dl witte wijn 10 witte peperkorrels 150 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 kg. runderentrecôte aan een stuk versgemalen peper, zout 1 dl. dragonazijn 1 dl. witte wijn 1 dl. water 50 gr. gesnipperde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 zakje blanke amandelen (45 g) 3 cm gemberwortel 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel gedroogde dragon (versgemalen) peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 kabeljauwhaasjes á 175 gram of 2 van 350 gram 3 sjalotten, fijngehakt 2 teentjes knoflook, gehakt 250 ml. slagroom 2 volle[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 ml visbouillon 1 sjalotje, in schijfjes gesneden 1 plakje citroen 1 laurierblaadje 6 zwarte peperkorrels, geplet 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 portie aardappeldeeg met kruiden met daaraan toegevoegd 1 el fijngehakte verse dragon, 30 minuten gekoeld Voor de vulling 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 prei, alleen het wit, in schijven gesneden 12 ingemaakte uien 2 laurierblaadjes 2 el bloem 450[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 bosje groene asperges, schoongemaakt 4 theelepels olijfolie zeezout en gemalen zwarte peper naar smaak 1 eetlepel vers[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 1 personen - 140 g varkenshaasje - 1 wortel - 1 sjalot - 1 stengel bleekselder - 200 ml kalfsfond - 60 ml witte wijn - 30 ml room, 8% v.g. - 1 KL mosterd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 prei 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 eetlepels olijfolie 100ml droge witte wijn 3 eetlepels verse kruiden (tijm peterselie en dragon)[...]
Bron: smulweb.nl