Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 227 recepten
Ingrediënten 4 kalfsschnitzels 2 eetlepels groene pesto 50 g zwarte olijven (tapenade) 1 eetlepel balsamicoazijn (wit) 1 eetlepel gedroogde oregano[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 500 gr gedroogd broodkruim (of paneermeel) 1 theelepel gedroogde basilicum 1 theelepel gedroogde oregano 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 85 gr polenta of maïsmeel 1/2 theelepel chilipoeder 1 theelepel gedroogde oregano zout naar smaak 1 aubergine, in plakken van 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 aubergine, in reepjes 2 eetlepels olijfolie 30 gr vers broodkruim 2 eetlepels vers geraspte Pecorino Romano of Parmezaanse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 grote aubergines 1 1/2 theelepel zout 2 rode uien, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden 2 eetlepels verse oregano, fijngesneden 2 eetlepels verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 7 1 aubergine, in dunne plakken 1 eetlepel olijfolie 1 grote courgette, in dunne plakken 2 aardappels, in dunne plakken 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 el venkelzaden (desgewenst) 1 laurierblaadje 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g varkensworstjes met veel vlees 2 el olijfolie, extra vergine 1 tl venkelzaden 2 laurierblaadjes 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, in 8 partjes gesneden 12 jonge maïskolfjes 1 kleine of ½ grote butternut, circa 600 g,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 grote aubergine, in blokjes gesneden 60 ml olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 grote ui, gesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 aubergine (ongeveer 450 gram), in 1 cm dikke plakken. 60 ml olijolie extra vergine. grof zout en versgemalen peper. 3 tenen knoflook, fijn[...]
Bron: smulweb.nl