Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Altijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 2 sjalotjes, fijngesneden 1 kg mosselen, schoongemaakt, zonder baarden 4 el witte wijn 1 laurierblaadje 200 g[...]
Bron: allrecipes.nlGarnalentoast met tomatencrème Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlFilodeeg taartjes met Spinazie en Kaas Gesmolten boter, voor het invetten 2 x 240 gram cherry trostomaten 1 eetlepel olijfolie 500 gram bevroren gehakte[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlEr lag een verzoek van mevrouw Sigi om weer eens Sperziebonen 'a la bonne femme' te eten. Dat zijn Sperziebonen dus, met Spekjes, gekookte Eieren, Sjalotjes[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWaarschijnlijk heb ik het al vaker gezegd, maar wij zouden vaker vis moeten eten. Doordat het hier niet zo goed verkrijgbaar is blijft het er nog weleens bij.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 10 plakjes bladerdeeg (diepvries) 2 eieren (1 ei gesplitst) 2 sjalotjes 3 takjes verse dille 2 gerookte zalmfilets (ca. 150 g) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 225 g bladspinazie (diepvries pak a 450 g) 1 ui 2 eetlepels olijfolie ½ rundercervelaat (worst a 200 g) 1 pot tuinboontjes (320 g) 6[...]
Bron: ah.nl1-2 gepelde uien 3 gepelde sjalotjes/bosuitjes 800 gr. spinazie 3 el. fijn gehakte dille en peterselie peper 4 el room 200 gr feta 3 eieren 300 gr. diepvries[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlTwee handige trucs heb ik hier van Jeroen Meeuw geleerd heb en die ik beslist voortaan ga toepassen. De eerste voor de eiersalade: de eieren niet snijden, niet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHugh schrijft: Dit lekker pittige mengsel is vernoemd naar de bekende tartaarsaus, omdat de ingrediënten hetzelfde zijn. Wel heb ik de hoeveelheden aangepast,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl1. Flute met half versgeperst grapefruitsap, half droge bruisende champagne of champenoise. 2. Soepballetjes van rundergehakt met peterselie, fijngehakte rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen GARADIS SAGANAKI : 12 grote gamba`s, (eventueel diepvries) 1 blik gepelde tomaten, 100 g fetakaas, 1 theel .oregano, zout, peper, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 3 courgettes, zout, 3 eieren, 1 flinke sjalot, 1 cup fetakaas, 1/2 cup bloem, 1 theelepel bakpoeder, olijfolie, 2 theelepels gehakte dille ([...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 el. olijfolie, 1-2 gepelde uien, 3 gepelde sjalotjes, 800 gram gebruiksklare spinazie, 3 el. fijngehakte dille, 3 el. fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nl