Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
Ingrediënten Porties : 36 175g geconfijte ananasstukjes 425g sultanarozijnen 250g geconfijte kersen 150g gedroogde krenten 50g geconfijte[...]
Bron: allrecipes.nl400 g. bloem, 3 eieren. 2 eetl. vanille, 1 eetl. kaneel, 1 blik fijngesneden ananas op sap, 100 g. gemalen amandelen, 250 g. rozijnen op alcohol, 50 g.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 330 gram Bloem 300 gram Suiker - of rietsuiker 3 Eieren - grote 4 eetlepel Sukade - fijngesnipperd 3 eetlepel Pepernotenmix - zie onder[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 1 ui, gesnipperd - 3 teentjes knoflook, geperst - 3 kemirinoten, fijngemaakt - 1 tl trassie, verkruimeld - 2 tl ketoembar - 1 tl djintan - 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet had een heel normale dag moeten worden. Een drukke middag voor De Man en ik zou een oer-Hollandsche maaltijd maken. Slowgecookte sukadelapjes met[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comZondag blijkt inderdaad een zón-dag en dus wordt het een dagje strand. Maar na een paar uur voeten in het zand en de zon op mijn hoofd slaat de sufheid toe en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSpelletjesavond op zaterdag. En aangezien ik geen goesting heb in de bijna clichématige bakken chips met bier of toastjes met wijn, zullen de versnaperingen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe terugkeer van het jaarlijkse bakfestijn komt dit keer niet met zoveel bombarie als ik misschien wel had gewild, maar dat doet voor mij weinig af aan de lol[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNu ik eindelijk weer in de keuken kan staan, kan ik daar bijna niet mee ophouden. Het is koken in de vierde versnelling (vooralsnog mag ik niet verder[...]
Bron: mangerie.blogspot.com"Iedere zaterdag en zondag de gezelligste markt van Nederland in de bloemenveiling van Vleuten" Dát is de slogan van de Utrechtse Bazaar die al 25 jaar lang[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBakker Pots te Rolde (en Annen, Drenthe) is een échte bakker en dat blijkt al direct bij binnenkomst. Ten eerste is het drúk in de winkel. Toegegeven, het is[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNou ben ik zéker geen expert op het gebied van de mediterrane keuken, maar ik heb mezelf voor een veelbelovend mafiaweekend (mét vrienden en barbecue)[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZoetermeer is een opvallend schizofrene stad, met zijn twéé stads- centra (het Stadshart en het Oude Centrum). Deze tweeledigheid is geheel afwezig bij de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comCafé Ekberg is de oudste lunchroom van Helsinki. Er is een 'café' met deze naam sinds 1861. Ekberg (Bulevardi 9, ma-vr 7.30-19u, za 8.30-17u, zo 9-17u) is[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 16 personen 2 bakjes ricotta (a 250 g) 8 eieren 3 tl vanillearoma (flesje 38 ml) 250 g fijne kristalsuiker 150 g bloem, gezeefd 250 g chocolade extra[...]
Bron: smulweb.nl