Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 71 recepten
In dit recept wordt rozemarijn met aardappelen gecombineerd. Dit werkt erg goed. Het bijgerecht is heerlijk bij een mooi stuk biefstuk of lam. Kijk op www.ko...
Hij werkt, ik werk; maar ruim vier weken na dato is dan toch mijn broer(tje) in aantocht (voor mijn verjaardag nog, alweer lang, lang geleden) en daar heb ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHey allemaal! Vanavond ben ik met vriendlief uit eten geweest in Rotterdam. We hadden zin in lekker onszelf verwennen, of nou ja, daar had ik vooral zin in, en[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDoor een simpel roquefortworstje op een terrassige hapjesplank, kwam ik gisteren terecht in één van mijn tegenwoordig schaarse 'culinaire strooptochten'. A2[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 3 personen Lamskarbonade of lamsrack (gemarineerd) 250g couscous rode paprika flinke ui 2 knoflooktenen dadels platte peterselie koriander[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 22 augustus Een heerlijk lamsbout (ruim 2 kg, met been) gemaakt: van 2 bollen knoflook de velletjes verwijderen en in 2-en snijden, zodat het smalle[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen honderddertig pagina's tellend kookboek uit 1974, waarin interviews met en lievelingsrecepten van 'beroemde mannen'. Het stond al een tijdje op mijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNatuurlijk was ik als kind óók geïntrigeerd door de McDonald's. Dát doet de fastfoodketen dan ook goed; van zich laten horen. Maar al vanaf de eerste hap[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk heb eigenlijk niet veel televisieprogramma's die ik per sé wil zien. Maar voor De Wilde Keuken maak ik een uitzondering (of ik kijk het op internet terug;)[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk heb een knipperlichtverhouding met crumble. Als ik denk aan de combi warm fruit onder een krrrrrokant korstje, beginnen mijn speekselklieren een eigen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 3 personen Lamskarbonade of lamsrack (gemarineerd) 250g couscous rode paprika flinke ui 2 knoflooktenen dadels platte peterselie koriander[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 12 houten spiesen 450 gr lamsvlees zonder been, dun gesneden Voor de marinade 1 theelepel sesamolie 3 theelepels sojasaus 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 3 wortels, geschild en in stukjes gesneden 12 kleine nieuwe aardappelen ongeveer 700 gr lamsbout zonder been kruiden ongeveer[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg groene bonen, gedopt 2 lambsracks 2 sjalotjes, fijngesneden 400 gr cantharellen 5 takjes lavendel olijfolie zoveel als[...]
Bron: allrecipes.nlDe feesten zijn voorbij, al zitten er voor de mensen met gezonde voornemens vast nog wel wat addertjes onder het gras de komende weken: nieuwjaarsrecepties van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be