Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Het is weer mosseltijd! Met mosselen kun je best veel maken. En meestal met weinig moeite. Dat is zowieso met schelpdieren; die smaken van zichzelf al zo goed,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOok zo'n zin een goed gevulde, hartverwarmende soep? Ribollita is een dikke Toscaanse soep die volgens echt Italiaans gebruik twee keer opgewarmd wordt. Het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is een wintergerecht dat je lekker in het weekend kunt maken wanneer je de tijd hebt. De stoofpot wordt in Kriek gekookt, het Belgische kersenbier.[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet is weer mosseltijd! Met mosselen kun je best veel maken. En meestal met weinig moeite. Dat is zowieso met schelpdieren; die smaken van zichzelf al zo goed,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlZ oals ik al eerder vertelde, zaten wij met oudjaarsavond in het donker doordat de stroom was uitgevallen. Ik kreeg helaas de kans niet om een foto van de[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet kookboek Captain's Dinner neemt je mee naar cruiseschip de SS Rotterdam, terug in de tijd naar de jaren '50 tot '70. Je krijgt een kijkje in de keuken,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlVoordat ik ziek werd, was mijn vriend een dagje thuis en besloot mij weer eens te verrassen met een overheerlijke maaltijd. Dit was leuk; hij maakte twee[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit stoofpotje maak ik al jaren . En met succes. Het is heerlijk pittig, maar ook winters en valt definitely in de categorie comfort food . Het fijne is, dat[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze cassoulet is zo smaakvol! Echt heerlijk met spekjes, knoflook en tijm.Vooral als je van linzen houdt is dit erg lekker. I love linzen, maar had er nog[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlVol au vent - oftewel zeer luchtig - is eigenlijk een bladerdeegpasteitje. Geen gruwel zoals vroeger vaste prik met kerst; het supermarkt bladerdeegbakje met[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIn de Delicious van vorige maand stonden een aantal recepten uit het nieuwe kookboek van Delicious (tweede deel; Delicious, Lekker Koken ) . Ook deze[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIn België aten we mosselen en die krijg je dan in schattige éénpersoons-pannetjes. Ze waren er in alle kleuren en toen ik de maandag daarna mosselen in bier[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlUit mijn nieuwe boek Under The Olive Tree maakte ik het volgende recept. Het is een maaltijdsalade met lauwwarme kip. Of kip op een bedje van sla. De kip is[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl