Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
voor 4 personen 250 gram pure chocolade- 1/8 liter slagroom- 1/8 liter melk- 15 gram boter- Vruchten en koek naar keuze om te dippen, zoals bijvoorbeeld[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 25 gram bloem voor bestrooien 500 gram bevroren bladerdeegplakjes, ontdooid 1 theelepel water, of zoveel als nodig is 6 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 1 tiramisutaart 250 gr chocoladekoekjes 50 gr boter, gesmolten 150 gr lange vingers amaretto 4-5 blaadjes gelatine 125 ml[...]
Bron: allrecipes.nlDEEG: 225 gram bloem 1/2 theelepel zout 1 zakje droge gist 25 gram boter, kleine stukjes 1 ei, losgeklopt 1,25 dl lauwe melk VULLING: 50 gram zachte boter 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen * 1 pak lange vingers(boudoirs). * 1 liter water. * 1 kg kristalsuiker. * 6 conférenceperen,zonder schil en klokhuis,in kwartjes. * 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 (liefst biologisch) citroen, 1/2 l volle melk, 1 vanillestokje opengesneden, 2 eieren + 2 eierdooiers, 100 g suiker, 1/2 el boter om in te[...]
Bron: smulweb.nlEen ronde grijze oasis - lange vingerkoekjes -andere koekjes naar keus - picnikjes -ev mirenges -groene mos en pareltjes je kan ook bovenste van de pikniekjes[...]
Bron: smulweb.nlDeeg: - 225 g zelfrijzend bakmeel - 115 g witte basterdsuiker - snufje zout - 150 g koude boter, in kleine blokjes - 1 ei, losgeklopt Vulling: - 200 g gele[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHaarlemse Halletjes, gebakken sinds 1693, zijn koekjes met een rijke historie. Ze waren zo lekker, dat ze zelfs internationale faam veroverden. In korte tijd[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIt's Bread Baking Babes times again... * cough* ahem... at least it was yesterday. yes I'm late, sorry. I had them baked on the 16th, but didn't get around in[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHet deeg van deze heerlijke krokante zoete kaneelbroodjes lijkt een beetje op croissantdeeg, het wordt ook een aantal keren gevouwen, maar deze broodjes zijn[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comMijn echtgenoot is een liefhebber van de Hollandse pot. Ik ben daar helemaal niet zo van. Ik maak het wel, want hoe is het gezegde ook alweer? De liefde van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHeerlijke, zachte broodjes met een vulling van boter, amandelen en kaneel. Het vormen ziet er ingewikkeld uit, maar dat valt reuze mee. Het is een kwestie van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDeze broden lijken ingewikkelder dan ze zijn. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn hart vasthield toen ik eraan begon, vooral de gevulde rollen maken leek me[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - 500 g tarwebloem - 20 g grof griesmeel - 7 g gedroogde gist - 10 g zout - 50 g extra vergine olijfolie - 320 g lauwwarm water[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - 265 g tarwebloem - 35 g suiker - flinke snuf zout - 3,5 g gedroogde gist - 1 ei, op kamertemperatuur - 80 ml melk, lauwwarm -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com