Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
DEDIKKEVANDAM moet het kookboek zijn met de lelijkste omslag ooit. Goed, je kunt zeggen, Johannes van Dam had ook nog naakt met alleen een Brussels Spruitje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngredienten: stukje zalm van 300 gram 500 gram kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 100 gram garnalen 50 gram gekookte mosselen beetje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 200 g zeewolffilet 200 g Atlantische zalmfilet 200 g rode-poonfilet 200 g schelvisfilet 200 g gepelde Noordzeegarnalen 8 sint jakobsnoten 8[...]
Bron: smulweb.nlHet is het aspergeseizoen, dus maar weer een recept met asperges. Vis en asperges is geen slechte combinatie en met wat italiaanse flair wordt het heerlijk. Ik[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDit was weer een beetje een normale week. Ik heb vooral veel recepten van dagelijkse kost gemaakt. Ik ben dol op de recepten van Jeroen op drukke dagen.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week heb ik mijn koken voor thuisafgehaald weer opgepakt en gelijk 5 porties verkocht. Ben weer helemaal enthousiast geraakt. Ik heb gelijk wat maaltijden[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVorig jaar maakte ik op een zonnige dag een visgerecht wat we aan de tuintafel konden eten. Toen ik het recept voor vissoep zag kreeg ik onmiddellijk dezelfde[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 500 g zeewolffilet 50 g mediterrane boter ((zie ah.nl/recepten), op kamertemperatuur) 6 knoflookstengels 2 eetlepels verse dille (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 ml bier (pils) 1 eetlepel mosterd 1 ui (in ringen) 2 laurierblaadjes 1 eetlepel verse rozemarijn (fijngehakt) zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode ui (in flinterdunne ringen) 4 zeewolffilets 75 g Parmaham (in plakjes) 1/2 potje tapenade van zongedroogde tomaten (a 140 g) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ theelepel gemalen kardemom (specerijen) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g reuzengarnalen (diepvries, zak a 500 g) 1 kg verse mosselen 200 g zeewolffilet 1½ citroen 250 g cherry trostomaten 5 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ venkel 2 sjalotten (grofgehakt) 2 eetlepels olijfolie 300 ml droge witte wijn 2 potten visfond (a 380 ml) 2 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nlIk was deze maand host van het foodblogevent. Voor een korte uitleg, zie deze link . Het thema van dit foodblogevent was "Let's Crunch": gerechtjes voor een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk was deze maand host van het foodblogevent. Voor een korte uitleg, zie deze link . Het thema van dit foodblogevent was "Let's Crunch": gerechtjes voor een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl