Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 2 personen 500 gr doorregen rundvlees in blokjes 3 el arachide- of wokolie 3 uien of sjalotjes (fijn) 3 el ketjap of chinese sojasaus 3 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 350 g langkorrel- en wilde rijst 4 scholfilets, circa 600 g in totaal, zonder vel 2 el oestersaus ½ tl basterdsuiker 3 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 1 (7 gr) pakje gedroogde gist 225 ml lauw water 560 gr witte bloem 4 eetlepels basterdsuiker 2 eetlepels margarine of[...]
Bron: allrecipes.nl4 kilo dikke rib Zoute Soya Saus Oester Saus Sesam Olie Bruine Basterdsuiker Chinees Vijf Kruiden Poeder Chili Olie Kleur zout Hulpmiddelen Rookoven[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml cocosmelk uit toko, liefst uit het groene pakje. 500 ml water Vissaus 1 Stengel Sereh (citroengras) 6 kaffa limes (citroenblad) 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen · 500 g aardappelen · 400 g snijbiet · 200 g oesterzwammen · 150 g sjalotjes · 100 g sperziebonen ·[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen · 500 g aardappelen · 400 g snijbiet · 200 g oesterzwammen · 150 g sjalotjes · 100 g sperziebonen ·[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 Voor de inktvis 500 gr verse hele pijlinktvissen (want je hebt de inkt nodig) 1/2 grote ui, gesnipperd 125 ml plantaardige olie[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 groentebouillontabletten 2 el vissaus (flesje 250 ml) 2 el boemboe rode curry (bakje 100 g) 3 el lichte basterdsuiker 2 el Japanse sojasaus[...]
Bron: smulweb.nlMet de aankoop van mijn nieuwe fornuis kreeg ik ook een kookworkshop cadeau. Of eigenlijk een masterclinic. Onderleiding van de Franse chefkok Patrick Boisjot[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comNogmaals, ik kan er geen genoeg van krijgen. Vandaag weer op het menu: Asperges, maar dan in een Oosterse variant. Omdat het zo lekker is. Roergebakken[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet wildseizoen is weer begonnen! Begin dit jaar eindigde voor mij het wildseizoen met dit recept van hertenbiefstukjes met rodeportsaus en paddestoelen . Ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDoor wat technische problemen was het even stil op mijn blog, maar ik heb in de tussentijd niet stilgezeten. Want nu het wildseizoen ten einde loopt, wil ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlNa de pittige Chinese gestoomde oesters en het rundvlees in oestersaus met oesterzwammen wilde ik een lekker fris dessert als afsluiting van het Oosterse[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen broodje bij de soep, het is zo Hollands hé? Hier in huize Eekma net zo, hoewel we wel vaak variëren, met bijv. een stuk stokbrood of met een stuk focaccia[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nl