Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Ingrediënten Porties : 2 8 groene, rode en gele paprika's 2 eetlepels olie 1 teen knoflook, fijngesneden 2 eetlepels paneermeel 2 eetlepels geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlVoor 30 stuks Deeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter Vulling : 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen Deeg: drie cuppen bloem. anderhalve tl zout. anderhalve tl suiker. anderhalve tl bakpoeder. 6 el vet bijvoorbeeld Crisco (of een mengsel van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 30 g boter, zoete paprikapoeder, 350 g rundergehakt, 1 fijngehakte ui, 1 fijngehakte teen knoflook, 1 fijngehakte rode peper, 1 groene[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 eetl olie 125 gr rundergehakt 1 ui,fijngehakt 1 tomaat,in stukjes 4 groene,met piment gevulde olijven,grof gehakt 25 gr gewelde rozijnen 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g rundergehakt 1 ui, gesnipperd 1 rode peper, in ringetjes 1 groene paprika, in reepjes 2 grote tomaten, fijngehakt 50 g rozijnen,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 pond jonge kaas 1/2 pond oude (of belegen kaas) Vulling: 1 kg zalm (zonder graten) 3 of 4 eetlepels boter 1 grote ui, 3 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 450 g jonge edammerkaas, 400 g mager rundgehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/4 rode paprika, 1 afgestreken theelepel sambal, 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 kipfilets 2 dikke uien 4 groene pepers uit een pot 2 bleekselderij stengels 1/2 winterwortel 20 zwarte olijven uit blik (zonder pit) 3 tenen[...]
Bron: smulweb.nlVoor 30 stuks Deeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter Vulling : 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 175 g grote rozijnen 2 aubergines, in blokken 8 el olijfolie Frantoia ½ bos bleekselderij, in ringen van 1cm 2 rode uien, in ringen 250[...]
Bron: smulweb.nlIk ben weer eens vergeten om er een foto van te maken, als idee hier een foto van de zoetzure andijvie die ik eerder maakte en die er ongeveer ook zo uitziet.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCaponata roept bij mij spontaan heimwee op naar de zomer. Onweerstaanbaar vind ik deze Italiaanse groentestoof. Aubergines en bleekselderij badend in de[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlEr zijn van die dagen die zo rommelig verlopen dat je naderhand niet kunt navertellen wat je hebt gedaan - terwijl je, op de een of andere manier, toch de hele[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl