recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder kerriepoeder

Gevonden 213 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Zuurkoolschotel Met Fruit, Kaas En Rijst

voor 4 personen 300 g zilvervliesrijst 1 ui 15 g boter 1 teen knoflook 1 rode paprika 70 g tomatenpuree 750 g zuurkool 1 appel 175 g ananas 3 el rozijnen 150[...]

Bron: smulweb.nl
Boliviaanse saltenas

Ingrediënten Porties : 16 Voor de vulling 1 pakje (7 gram) gelatine 3 aardappels, geschild 25 ml olijfolie 1 ui, gesnipperd 675 gram rundergehakt 1 pak[...]

Bron: allrecipes.nl

Bobotie

voor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui of 2 kleine uien - 2 teentjes knoflook - olijfolie - 1/2 theel. zout - 1 flinke eetl. abrikozenjam - 35 gram[...]

Bron: smulweb.nl
Tamales (Z. Amerika)

Voor 30 stuks Deeg : 0,6 dl water 1 kg versgeraspte maïs 90 g geel maïsmeel op stenen gemalen 2 tl suiker 2 tl zout 1 el boter Vulling : 1 teentje[...]

Bron: smulweb.nl
Italiaanse paprikaschotel

Ingrediënten Porties : 2 8 groene, rode en gele paprika's 2 eetlepels olie 1 teen knoflook, fijngesneden 2 eetlepels paneermeel 2 eetlepels geraspte[...]

Bron: allrecipes.nl
Couscous met koriander, kikkererwten,[...]

Ingrediënten Porties : 4 4 kippenpoten, in twee stukken gesneden 4 schijven lamshals of lamsschouder 8 merguez-worstjes 3 uien 3 tenen knoflook 2 grote[...]

Bron: allrecipes.nl
Buitenaardse pizza

Ingrediënten Porties : 2 2 eetlepels Heinz tomatensoep 2 eetlepels tomatenpuree een pizzabodem handvol geraspte kaas handvol rozijnen of gehakte zwarte[...]

Bron: allrecipes.nl
Quinoa met garnalen

Ingrediënten Porties : 4 210 gram quinoa 360 ml kippenbouillon 2 eetlepels olijfolie 3 tenen knoflook, fijngehakt 1 ui, in blokjes gesneden 1 rode[...]

Bron: allrecipes.nl
Stoofschotel met lam en kikkererwten

Ingrediënten Porties : 8 1 kg courgettes, gewassen en gesneden in 2-3 cm stukken 1 koolraap, geschild en in blokjes gesneden 1 stengel bleekselderij, in[...]

Bron: allrecipes.nl
Paprikarolletjes met ansjovis en pijnboompitten

Ingrediënten 4 gele paprika's 50 g pijnboompitten 2 sneetjes witbrood 1 ui 4 el olijfolie 4 el droge witte wijn 1 blikje ansjovisfilets (48 g) 2 el[...]

Bron: ah.nl
Marokkaanse groentetajine

Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie 1 grote rode ui, grofgehakt 4 teentjes knoflook, in schijfjes gesneden 1 el verse gember 500 g pompoen, geschild,[...]

Bron: allrecipes.nl
Saffraancouscous met paprika

Ingrediënten Porties : 4 1 flinke teen knoflook, uitgeperst 3 el extra vergine olijfolie 4 takjes verse rozemarijn 1 grote gele paprika, zaad verwijderd[...]

Bron: allrecipes.nl
Perzische kalebascouscous

Ingrediënten Porties : 4 1 butternut, circa 750 g, geschild 1 rode paprika, gehalveerd en zaad verwijderd 1 gele paprika, gehalveerd en zaad verwijderd[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalkoenempanada's

Ingrediënten Porties : 5 175 ml warm water 250 g witbrood- of pizzamix 1 klein ei, losgeklopt ¼ tl paprikapoeder Pittige kalkoenvulling 1 el[...]

Bron: allrecipes.nl
Indische okra en aardappelen

Ingrediënten Porties : 4 1 grote ui, in vieren gesneden 4 teentjes knoflook 5 cm verse gemberwortel, geschild 2 el zonnebloemolie 1 verse rode of groene[...]

Bron: allrecipes.nl
Cassavestoofpotje met geroosterde zalm en Ras[...]

voor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]

Bron: smulweb.nl
Poolse griet

voor 4 personen 4 grietfilets 2 gedroogde abrikozen 1 glas witte wijn 1 rode paprika vloeibare margarine zwarte peper 2 venkelknollen 1½ dl.[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy