Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten Porties : 4 50 g rozijnen 1 el donkere rum 175 g ricotta 30 g stemgember op siroop, uitgelekt en fijngesneden 3 grote, stevige, maar rijpe[...]
Bron: allrecipes.nlGOEDENAVOND. Wiehoe, wat hou ik er van dat het 's avonds langer licht is. De foto's worden eindelijk weer een stuk fatsoenlijker! :D Nu moet ik wel zeggen dat[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlVrijdag aten we pompoensoep met erin kabeljauw en grote garnalen. Met een zelfgebakken stokbrood. Erg lekker. Verder rozijnen pecannotenbrood gebakken en een[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDe wijnen van Mario Lucchetti stonden centraal tijdens onze wijnkring van 14 januari jl., samen met Abbadia Ardenga. De Verdicchio van Lucchetti staat al een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 3 citroenen (schoongeboend) 125 g rozijnen 250 ml sterke, warme thee (Earl Grey) 6 eieren 2 bakjes ricotta (verse kaas, a 250 g) 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 60 g rozijnen 1 flesje marsala (zoete Siciliaanse wijn 100 ml, slijter) 3 eieren 175 g bloem (+ extra om te bestuiven) 165 g fijne[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sinaasappels 50 g hazelnoten (grof gehakt) ½ bakje ricotta (verse kaas, a 250 g) 2 el honing 4 sneetjes rozijnenbrood 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkelknol (doormidden gesneden) 2 eetlepels olijfolie (met amandelaroma (fles 250 ml)) 200 g spaghetti 125 g ricotta (bakje 250 g, verse[...]
Bron: ah.nlDe wijnen van Mario Lucchetti stonden centraal tijdens onze wijnkring van 14 januari jl., samen met Abbadia Ardenga. De Verdicchio van Lucchetti staat al een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlEen iets aangepast recept uit Mexicaans! van Thomasina Miers. Ik houd bijvoorbeeld niet zo van rozijnen in een hartig gerecht. Het gerecht lijkt qua[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMorgen is het pi-dag en ter gelegenheid daarvan worden er wereldwijd taarten (pie) gebakken. Dat is een mooie gewoonte die we vooral moeten omarmen als een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlFoto: Hanne Sickel Het mooiste kookboek dat ik onlangs kocht is het NY Times Cookbook, dat de beste recepten uit die krant van de afgelopen 130 jaar in één[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl