Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 193 recepten
voor 4 personen 250 gram pure chocolade- 1/8 liter slagroom- 1/8 liter melk- 15 gram boter- Vruchten en koek naar keuze om te dippen, zoals bijvoorbeeld[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen Plm. 6 appels 100 gram rozijnen 1 glas amaretto 2 afgestreken eetlepels geleisuiker 380 gram bloem mespunt zou 1/2 pakje bakpoeder 175 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen 200 g zachte boter + extra om in te vetten 200 g mix voor fijne cake (Honig) + 2 el extra om te bestuiven 200 g kristalsuiker 2 zakjes[...]
Bron: smulweb.nlVOOR 20 STUKS : 4 eidooiers, 150 g volkorentarwemeel, 150 g tarwebloem, 2 tl bakpoeder, 3,5 dl slagroom, 4 eiwitten, 50 g suiker, 50 g rozijnen (blank,blauw),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 20 personen 4 eidooiers 150 gr. volkorentarwemeel 150 gr. tarwebloem 2 tl. bakpoeder 3,5 dl. slagroom (melkan) 4 eiwitten 50 gr. suiker 50 gr. rozijnen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 sneeën rozijnenbrood 1 pot aardbeien-champagne jam 60 g roomboter 4-6 eetl. aardbeienazijn 2 eieren 125 ml slagroom 1 zakje[...]
Bron: smulweb.nl500 g bladerdeeg, 600 g champignons, 50 g boter, 200 g gorgonzola, 1 dl slagroom, 1 eigeel, 1 dl cognac, 50 g geraspte walnoten, 50 g rozijnen, zout en peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 3 eetlepels rozijnen 250 gr blanke amandelen 1 mespunt kardemom 1 theelepel geraspte citroen 50 gr suiker 1,5 theelepel kaneel 5 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 60 g pecannoten of walnoten, gemalen - 35 g bloem - ¼ tl zout - 12 gedroogde pruimen, ontpit en in kleine stukjes gesneden - 50 ml water[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 4 plakjes bladerdeeg, ontdooid - 2 handperen, geschild en in blokjes - 1 el verse tijm, gehakt - 75 g pecannoten, grof gehakt - 75 g blanke[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHij werkt, ik werk; maar ruim vier weken na dato is dan toch mijn broer(tje) in aantocht (voor mijn verjaardag nog, alweer lang, lang geleden) en daar heb ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJá, jippie. Er is weer iemand jarig!! Nee, niet ikzelf, maar ik mag wèl de taart bakken dit keer en dan wordt het toch weer erg leuk. Want taarten bakken, dat[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWie wat bewaart heeft wat! In één van mijn oude 'culinaire' plakboeken vond ik het recept voor onderstaand brood. Ik heb het gekregen - en dat zal zo rond[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comAls onderdeel van ons Grand Dessert van ons Kerstmenu 2008 serveer ik dit feestelijke ijs. Voor de vulling heb ik een mengsel van gedroogde bosbessen,[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet is lang geleden dat ik advocaat gelepeld heb. Als kind kreeg ik het wel eens bij mijn oma, hoewel mijn moeder dat toen eigenlijk niet goed vond. Maar oma[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com