Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
Ingrediënten 1 zakje gewelde gedroogde vijgen (250 g) 50 g boter 1 ui (gesnipperd) 2 appels (geschild en in blokjes) 1 eetlepel witte wijnazijn 4[...]
Bron: ah.nlAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comBorrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met prosciuotto, geitenkaas en vijgenjam 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor de panna cotta: - 300 ml slagroom - 200 ml melk - 50 g suiker - 1 vanille peul - 4 blaadjes gelatine Voor de in rode wijn gepocheerde[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 gram gedroogde vijgen - 200 ml vers sinaasappelsap - 150 ml rode wijn - 200 gram geleisuiker - 3 el rozijnen - 3 el gehakte amandelen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comPlm. 500 gram gedroogde vijgen plm. 1/4 liter droge rode wijn geleisuiker 1:2 mespunt kaneel Hulpmiddelen Grote pan lege jampotjes weegschaal Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlPlm. 500 gram gedroogde vijgen plm. 1/4 liter droge rode wijn geleisuiker 1:2 mespunt kaneel Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]
Bron: smulweb.nlIedere tweede zondag van de maand, van oktober t/m maart, organiseert Bibliotheek Hoogeveen een Bordje Cultuur , een culturele activiteit voorafgegaan door een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHet prachtige uitzicht vanuit de tent op Lago Maggiore Italiaanse vakantie Veel mensen met schoolgaande kinderen hebben de vakantie alweer achter de rug. Maar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlFattoria La Vialla is een biologisch en biodynamisch familiebedrijf dat 1342 hectare beslaat in Chianti, omgeven met de typisch Toscaanse cipressen. Het[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlVanmiddag hebben we op het werk een eindejaarsborrel zoals het wordt genoemd door sommigen. Ik noem het liever Afternoon Gathering. Klinkt wat hipper, niet?[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlVrijdag was ik naar een broodbakcursus van Levine en daardoor was ik laat thuis. John had een gegrilde kip besteld en die hebben we heerlijk opgepeuzeld.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl