Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 85 recepten
Voor mij is deze curry een echte winterse maaltijd, waar je het direct warm van krijgt! Jullie weten inmiddels dat ik niet van het koken uit potjes en pakjes[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlvoor 4 personen 3 eetl. olijfolie (Mediterrane)1 ui, gesnipperd2 stengels bleekselderij, in stukjes2 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries) of 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlDeze week hoop ik in de tas te vinden: Broccoli, Courgette, Gesn. Hutspot, Peulen, Witlof Over van vorige week: Bloemkool Maandag aten wij[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDe zoektocht naar een droomhotel is nog niet ten einde. Omdat het maar voor 1 nacht (op doorreis) is hoeft het interieur niet mijn smaak te zijn maar netheid,[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beDit is een gerechtje wat hier al zo'n 20 jaar regelmatig op tafel komt, een klassieker dus uit de tijd dat we nog geen recepten konden opzoeken op internet.[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlVan het nom nom nom zeggen als je iets lekkers eet begrijp ik dus helemaal niets. Normaal gesproken zou ik dus zo over een nom nom nom tag heen gelezen hebben[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlPeper- en paprikaplantjes Op het blog O na Pona's keukenavonturen , een in Luxemburg wonende Belgische foodie, las ik over het initiatief van de "moestuin[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties: 2 1 kilo verse zwarte mosselen, volledig schoongemaakt 200 gr zoete aardappel, geschild en fijngesneden 50 gr peultjes 1/2 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg ontbeende kalfsborst 250 g kastanjechampignons 2 sneetjes wittebrood zonder korst 1 ui 75 g braadboter 1 theel. verse of 1/2 theel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 800 g kruimige aardappelen (geschild en in kleine stukken) 150 ml volle kwark 1 bakje verse munt ((15 g),[...]
Bron: ah.nlIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten: - 2 sjalotjes - 75 g roomboter - 1½ dl marsala - 4 dl runderfond - verse rozemarijn - ¼ liter slagroom - zout/peper - 4 tournedos (120[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 2 sjalotjes - 75 g roomboter - 1½ dl marsala - 4 dl runderfond - verse rozemarijn - ¼ liter slagroom - zout/peper - 4 tournedos (120[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen Parelhoenfilets 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 2 sjalotten 1 zakje geschaafde amandelen 60 g braadboter 2 eetl. tomatenpuree 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram rundergehakt 100 ml water 3 eierdooiers halve ui 150 gram gekookte bietjes 50 gram kappertjes witte peper en zout Voorbereiding Hak[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten 2 theelepels Franse mosterd 2 theelepels Groninger mosterd 1 theelepel Dijonmosterd 5 eetlepels cognac of vieux (slijter) ½ pot[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes van circa 300 g per stuk 40 g braadboter zout en versgemalen peper Voor de saus: 1 rijpe peer klontje boter 100 g[...]
Bron: smulweb.nlSinds de vorige blogpost van de Moestuin maandag zijn er wat teleurstellingen en wat verrassingen geweest. Vanwege de grote hoeveelheid regen en de nog slechte[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl